FOTBAL  »  Superliga  »  ORAȘE

Top 3 orașe din România pentru albanezul din Liga 1: „Îmi place foarte mult țara”

Idriz Batha, UTA, în dreapta // foto: Imago Images
Idriz Batha, UTA, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 09:53 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 10:21

Idriz Batha (30 de ani), mijlocaș central la UTA, trăiește de 10 luni în România. Fotbalistul albanez consideră că Oradea este cel mai frumos oraș al țării.

Idriz Batha, mijlocaș albanez transferat de UTA în iulie 2021, a dezvăluit, într-un interviu acordat lpf.ro, cum arată top 3 orașe din România în viziunea sa.

Dezvăluiri de la negocierile Săpunaru - Rapid » A renunțat la 250.000 de euro și a pus o singură condiție
RAPID
Dezvăluiri de la negocierile Săpunaru - Rapid » A renunțat la 250.000 de euro și a pus o singură condiție

Idriz Batha, despre viața în România: „Oradea, cel mai frumos oraș”

„Îmi place foarte mult România, sunt orașe foarte frumoase aici. Oradea, după părerea mea, este cel frumos, dar și Timișoara sau București sunt aproape la fel”, a afirmat albanezul.

Batha s-a declarat impresionat și de mâncarea tradițională din România: „Este foarte gustoasă, am încercat aproape tot, chiar dacă nu sunt un gurmand”.

Idriz Batha, UTA: „Mai avem trei finale de jucat”

În acest final de sezon, Batha și UTA luptă pentru clasarea cât mai sus în play-out. În prezent, arădenii ocupă locul 4, cu 29 de puncte, 6 peste Chindia, echipa care ocupă primul loc care duce la barajul pentru menținerea în Liga 1.

„Mai avem trei finale de jucat și vrem să obținem maximum din toate. Abia apoi vom vedea pe ce poziție ne vom clasa, nu fac alte calcule, sper să terminăm cât mai sus în clasament”, a comentat Batha situația din play-out.

Sunt nemulțumit că nu am reușit să marchez până acum, cred că s-a întâmplat asta pentru că m-am adaptat mai încet competiției, fiind primul sezon în România. 

Cât despre contribuție, mă simt împăcat pentru că știu că am pus toată puterea mea pe teren pentru a-mi ajuta echipa.

- Idriz Batha, UTA

32 de meciuriare Batha în tricoul arădenilor

Mai multe știri din Liga 1: 

La 35 de ani și contract scadent în iunie, Junior Morais și-a anunțat decizia imediat după Chindia - Rapid

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru » Cum ar putea ajunge CFR Cluj și FCSB să aibă ca adversare două pseudoechipe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează