FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ieftin înseamnă chin! Steaua a ales o cursă de linie pentru deplasarea în Antalya: prin ce peripeții au trecut jucătorii

Foto: ned-kelly.org
Foto: ned-kelly.org

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 00:00

Steaua a plecat în primul cantonament al iernii, stagiul din Antalya, însă n-a mai făcut-o la fel ca în anii precedenţi, cu un charter, ci cu o cursă de linie. Şi deplasarea s-a dovedit extrem de chinuitoare.

Steliştii au decolat de la Bucureşti duminică după-amiază şi la Istanbul, din cauza mai multor curse întîrziate, au pierdut legătura spre Antalya. Au fost nevoiţi să aştepte ore bune în aeroport o altă aeronavă, care să facă ruta Istanbul-Antalya.

Abia la miezul nopţii s-a decolat spre sudul Turciei, iar fotbaliştii au ajuns extrem de obosiţi şi nervoşi. Închirierea unui charter ar fi costat 40.000-50.000 de euro, în timp ce biletele tuturor celor din delegaţie, la cursele de linie, au însemnat maximum 15.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
nebraska
nebraska  •  12 Ianuarie 2016, 14:34

Bate vantul in buzunarul ci0banului.

liviuemil
liviuemil  •  12 Ianuarie 2016, 14:25

Vezi ca ai tai se plimba cu ....caruta!

spion_kop
spion_kop  •  12 Ianuarie 2016, 10:55

Prostul, dacă nu-i fudul, Parcă n-ar fi prost destul; Are viaţa liniştită Fiindcă-i mintea odihnită; Orice lucru-i o ispită, Este prost, dar şi credul; Prostul, dacă nu-i fudul, Parcă n-ar fi prost destul; Fruntea-i arde ca o plită, Neuronu-i un pendul Ce se mişcă somnambul Cu o mină plictisită;

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close