FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-1

Ienei: "Cred că Ilie s-a grăbit cu demisia. Nu îmi vine să cred că a renunţat"

emerich ienei
emerich ienei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Emerich Ienei a comentat la Fanatik Show, de la Digi Sport, despre evoluţia Stelei şi despre demisia lui Ilie Dumitrescu.

 

"Steaua a jucat mult sub nivelul lotului pe care îl are. Nu credeam că Steaua poate pierde după ce a deschis scorul. Stelei îi lipseşte jocul combinativ, jucătorii folosesc foarte mult mingi lungi.

În viaţa unui antrenor sînt momente de genul acesta.  Cred că Ilie greşeşte cu demisia, dar în viaţa unui antrenor sînt momente de genul acesta. Nu îmi vine să cred că a renunţat.

Probabil că Gigi i-a spus lui Ilie să bage anumiţi jucători şi dacă Ilie a refuzat, s-a produs o ruptură. Este posibil", a spus Emerich Ienei la Fanatik Show.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KAPETANOS, ÎN STEAUA-ASTRA 1-1!


VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MĂŢEL, ÎN STEAUA-ASTRA 1-1!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
p.rares
p.rares  •  21 Septembrie 2010, 01:02

Foarte bine ca si-a dat demisia,Ilie nu este un antrenor adevarat. A fost jucator,dar pana la ajunge antrenor este cale lunga. Trebuia sa-si dea seama ciobanul de cand l-a adus,CV-ul lui Ilie nu il recomanda. Parerea mea este ca Piturca a inceput aceasta munca la Steaua,el a facut lotul,el a inceput pregatirea si el ar trebui sa ne faca campioni. Parea mea este ca Piturca este un profesionist. Forza Steaua!

black_green
black_green  •  21 Septembrie 2010, 00:05

Marele blestem al Stelei in aceasta editie a fost Piturca.A venit a pozat in marele antrenor,a adus cateva ciurucuri de jucatori,a pus stapanire pe Ghencea cu un aer de infatuare fara precedent si vazand cum joaca echipa dupa 3 etape a plecat peste noapte ca o mare vedeta dezamagita de nu stiu care capriciu.Ilie a facut si el ce a putut,a luat din mers o echipa i s-a mai adus una deci in Ghencea erau 3 lotiri de jucatori,lotul vechi,lotul Piturca si lotul Urziceni..Ce sa faca ?

mariusgsl
mariusgsl  •  20 Septembrie 2010, 23:51

ASTAZI CRED CA SI DACA ERAU ACTIONARI, SPECTATORII AR FI STRIGAT IMPOTRIVA ANTRENORULUI, IN LOC SA INCURAJEZE ECHIPA. BRAVO ILIE DUMITRESCU! ESTI STELIST, NU MERCENAR. ATAT TIMP CAT DIN TRIBUNE SE AUD TAMPENII SI NU INCURAJARI JUCATORII, CARE PE LANGA FAPTUL CA SUNT SPORTIVI AU IN MOD SIGUR SI SUFLET DE ARTIST, NU VOR PUTEA JUCA. HAI STEAUA! ASTIA, DE FOC SA INJURE PE CINEVA, I-AR INJURA, DACA AR ACCEPTA SA ANTRENEZE, CHIAR SI PE IENEI SI IORDANESCU... HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează