FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Iertat

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Silvăşan va juca titular cu UTA, după ce iniţial a refuzat să intre în cantonament

Apele s-au liniştit ieri în vestiarul Universităţii, după ce la finalul antrenamentului de joi mijlocaşul Cristian Silvăşan (26 de ani) a anunţat staff-ul tehnic că refuză să intre în cantonament pentru meciul cu UTA din cauza unor probleme personale.
Convins de şefii clubului, Silvăşan s-a alăturat lotului "şepcilor roşii" în cantonament joi noaptea, iar astăzi va juca titular contra arădenilor. "Silvăşan e în cantonament, în lot şi va juca", a precizat antrenorul Alpar Meszaros.

Tehnicianul "studenţilor" a stabilit o regulă strictă în vestiar. Jucătorii trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Universităţii. "Fiecare jucător, indiferent cum se numeşte, atît timp cît îşi dă viaţa pe teren va fi titular. Dacă nu va face acest lucru va sta pe bancă", a afirmat Meszaros.

Pe terenul rivalei
Victoria din Giuleşti, care a stopat Rapidul în lupta pentru titlu, a detensionat relaţia dintre "şepcile roşii" şi rivalii de la CFR. "Studenţii" au primit acceptul şefilor liderului Ligii I de a efectua antrenamentele de miercuri şi joi pe terenuri aflate în proprietatea clubului feroviar. De săptămîna viitoare, "studenţii" vor beneficia de propriul lor teren cu iarbă pentru antrenamente, aflat în incinta Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu".

Torres amînat

Mijlocaşul mexican Jorge Torres Oropeza (24 de ani), va afla abia săptămîna viitoare dacă va fi reţinut în lotul Universităţii. "Săptămîna viitoare vedem dacă rămîne mexicanul. Ne-am axat pe pregătirea meciului cu UTA, care este extrem de important pentru noi", a spus antrenorul Alpar Meszaros.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  01 Martie 2008, 01:23

Haide U

Vezi toate comentariile (1)
Comentează