FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEFUL CCA LA RAPORT

Igna explică pentru gsp.ro "întîlnirea" cu Borcea

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Acuzat de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, că a avut o întîlnire în secret cu Cristi Borcea, chiar în biroul acestuia din Bucureşti, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna (foto), a oferit pentru gsp.ro primele explicaţii oficiale.

"Cînd am avut cursul de instruire a arbitrilor, nu aveam unde să dăm testele fizice ale arbitrilor pentru că ninsese foarte mult în Bucureşti. Cum stadioanele din Ghencea, Giuleşti şi Cotroceni n-au pistă, iar la stadionul Tineretului mi s-a spus că nu se poate îndepărta zăpada că nu are cine să o facă, m-am dus la cei de la Dinamo. Am dorit să vorbesc cu doamna Elisabeta Lipă, comandantul clubului Dinamo şi cu domnul Cristi Borcea, ca să-i rog să deszăpezească stadionul. Domnul Borcea însă nu era acolo, fiind plecat în străinătate. Asta a fost tot", a declarat Igna.

"Nu e nevoie ca domnul Mititelu să prezinte o înregistrare video cu momentul în care eu intru în clădirea în care îşiu are biroul Cristi Borcea, pentru că o spun eu fără probleme că am fost acolo. V-am explicat ce a fost, s-a întîmplat acum două săptămîni şi nu luni cum a zis domnul Mititelu şi motivul a fost cel relatat de mine", a mai adăugat Igna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  21 Februarie 2010, 05:09

cum fratilor se face....ca borcea spune ca era la tribunal....si igna spune ca a fost anuntat.....ca e plecat strainatate...curioasa...treaba...hmmhmhmhmh.........oricum...forza stiinta

 •  20 Februarie 2010, 15:48

O sa vedeti ca astia de la dinamo vor sfirsi prost, nu le ajunge ca DNA e pe urmele lor, nu au invatat nimci si fura in continuare, ne cred prosti, cum de a mers igna la birou la borcea, sao luam logic , igna s-a dus stiind clar ca borcea e acolo, confirmare prin telefon) vino ca sint aici) daca nu era acolo nu se ducea, practic el a fost sa ia cascavalul sau sa aranjeze cui si unde sa dea banii, adica scris pe hirtie unde sa lase banii si la cine, nu prin telefon ca sint ascultate,DNA puscaria!

 •  20 Februarie 2010, 15:17

vad pe'aici numai idei dezechilibrate. e drept, borcea a furat si el cat a putut, nu e un conducator din liga sa nu fi incercat sa fure. unii au si reusit, dar avand in vedere ca clubul dinamo a cerut anul acesta consecvent albitrii straini tocmai pentru ca a fost dezavantajata in turul campionatului, mi se pare elocvent. plus ca, e la mintea cocosului, daca borcea voia sa aranjeze ceva il chema ziua in amiaza mare la el la biurou? cu ce dracu ganditi ca mie mi se pare ca nu nu creierul!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează