FOTBAL  »  Superliga  »  IONICĂ SEREA EXCLUS DIN ARBITRAJ

Igna: "Ionică Serea şi-a încheiat activitatea de arbitru" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2009 00:00

Ioan Igna, fostul mare arbitru român, a confirmat informaţiile GSP.RO, conform cărora Ionică Serea a fost retrogradat în lotul B de arbitri. Avînd 39 de ani, acesta nu mai poate conduce meciuri din Liga II, pentru că vîrsta maximă este de 36 de ani. Astfel, Ionică Serea este forţat să îşi încheie activitatea de arbitru.

"În şedinţa de astăzi a CCA, s-a hotărît, în urma raportului observatorului meciului CFR Cluj - FC Vaslui şi a antecedentelor acestuia, retrogradarea acestuia în lotul B. Ionică Serea şi-a încheiat activitatea pentru că nu mai are vîrsta care să îi permită să arbitreze în Liga II.

El a mai promovat o dată pentru că a arbitrat bine în Liga II, dar acum nu mai poate reveni, deoarece nu mai are vîrsta regulamentară pentru a conduce meciuri din eşalonul secund. El a primit de la observator nota 5!", a spus Ioan Igna la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  30 Aprilie 2009, 22:27

igna a fost tot timpul pacalit de jucatori,asa ca acorda 11 metrii de multe ori la toate simularile

 •  30 Aprilie 2009, 21:42

Piticule, esti "tare"! Dinamo la ora actuala e in sedintza continua! Sa vedem ce se intimpla cu Clujul.....Am o vaga presimtire ca pute ceva extrem de tare!

 •  30 Aprilie 2009, 18:00

cam tarziu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează