FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CFR 0-3

Îi dă clasă lui Jose! » Francisc Dican a reușit un palmares mult mai bun decît Eugen Trică la CFR

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 00:00

În 9 meciuri pe banca trupei din Gruia, Dican a bifat 5 victorii, 3 egaluri și numai o înfrîngere. Trică obținuse doar două puncte în 6 meciuri de campionat.

Clujenii sînt la fel de neplătiți ca pe vremea lui Eugen Trică. Au viitorul la fel de incert. Cu toate acestea, joacă incredibil de bine, cu un chef pe care rar îl mai vezi prin Liga 1. La fel a fost și sîmbătă, la Iași, pe terenul unei formații care nu mai primise gol acasă de pe 9 noiembrie anul trecut, de la un 1-3 cu CraiOlguța.

Secretul prestațiilor ardelenilor pare să poarte numele lui Francisc Dican, interimarul adus la echipă pentru a-l înlocui pe Eugen "Jose" Trică, omul care a preluat-o pe CFR în iarnă.

Trică a avut un palmares dezastruos la cîrma fostei campioane: a obținut doar două puncte în campionat și a fost eliminat din Cupă după "dubla" cu U Cluj, iar echipa a marcat doar un singur gol în cele 8 meciuri!

După venirea Dican, cei din Gruia s-au reinventat: au marcat de 18 ori, au primit doar 7 goluri și dau și golgeterul campionatului, pe francezul Gregory Tade, care conduce topul marcatorilor cu 17 reușite.

"Probabil că reușeam să ne salvăm și fără TAS dacă mai erau de disputat încă 2-3 meciuri. Evident, dacă le și cîștigam"
Francisc Dican, antrenor CFR

"Din păcate, după ce ne-am văzut salvați, băieții n-au mai avut aceeași atitudine, de aici și acest eșec categoric. Totuși, nu pot fi supărați pe ei, împreună am realizat un retur fantastic!"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

3va fi locul ocupat de CFR dacă TAS le va returna cele 24 de puncte clujenilor

8victorii și un egal, toate fără gol încasat, bifaseră ieșenii pînă la partida de sîmbătă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
qwerty007
qwerty007  •  19 Mai 2015, 22:38

Greseala mare a conducerii,daca nu il aduceau pe Trica acum nu mai erau probleme la retrogradare.

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 11:30

este o imensa jignire pentru Dican sa-l compari cu Trica, atat uman cat si profesional!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează