FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îi e frică lui MM? De ce întârzie managerul de la FCSB să aducă un fundaș central

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 00:01

Mihai Stoica întârzie să aducă un fundaș central, ultimul obiectiv al verii. Apărarea a cedat deja din amicale și nu mai e timp pentru întăriri înainte de Champions.

FCSB caută de două luni un fundaș central. Nu a găsit nici acum, chiar dacă între timp a primit multe zeci de propuneri din partea diverșilor impresari. Și s-a văzut deja din meciurile amicale că problema e una importantă. Defensiva s-a prăbușit în cel mai tare joc din presezon, 0-2 cu Oostende.

Antrenorul Nicolae Dică nu deține multe soluții pentru ameliorarea apărării, astfel ar trebui să improvizeze ca să schimbe ceva.

Managerul Mihai Stoica nu a arătat până acum că e hotărât să aducă pe cineva. După multe eșecuri înregistrate în trecutul său ca scouter, MM a refuzat zeci de propuneri în vara asta. I s-au propus fotbaliști din Grecia, din Portugalia, din Franța, din Olanda.

Agenți care au colaborat cu Mihai Stoica în vara aceasta, în sensul că i-au propus fundași centrali, dezvăluie în ediția tipărită a Gazetei care sunt motivele pentru care managerul a refuzat jucătorii propuși și care e marele pericol dacă roș-albaștrii nu vor transfera rapid. Gazeta Sporturilor poate fi citită și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE

Haos în "Ștefan cel Mare"! De ce e Dinamo la un pas să-l piardă pe Albin

Reinventații » Gazeta vă prezintă revelațiile sezonului trecut și care se anunță importanți și în ediția care stă să înceapă

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (120)
khal_37
khal_37  •  09 Iulie 2017, 16:01
Postat de poison pe 09 Iulie 2017, 10:20

Nu numai MM Stoica, ci si creditoruI finantator al FC FCSB a facut 2,5 ani de temnita. De cand au iesit din inchisoare echipa nu a mai castigat niciun trofeu, au ratat lamentabil obiectivele europene, au pierdut brandul Steaua Bucuresti.. Profesionista echipa nu gluma..

Si care e problema ta, nu ai somn noaptea??? Mai vad si alti pierde vara pe aici, catalyn zis si timm, clonele liverpooi33, poison si obositul steaua-nu-e-fcsb...sunteti demni de mila, viata voastra este strans legata de cioban si Steaua, nu aveti familie si o viata personala.

sexilian
sexilian  •  09 Iulie 2017, 13:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  09 Iulie 2017, 12:54
Postat de catalynn pe 09 Iulie 2017, 10:07

Cum unde?! La orice toaleta publica! In fine, pana la dvs la CJ probabil stocul se epuizează in tren ...

Excelent punctat ! Rafinament şi ironie pură. Cu toate că la câtă inteligenţă pe metru pătrat bântuie prin redacţia GSP e de mirare că postarea n-a fost încă ştearsă !

Vezi toate comentariile (120)
Comentează