FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GLORIA 4-0

Îi e milă de Dinamo » Becali: "Vom fi campioni din etapa a 27-a, cu 20 de puncte avans faţă de locul secund"

Becali crede că Steaua nu mai are rivală în România.
Becali crede că Steaua nu mai are rivală în România.

Articol de , - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 00:34

Culmea culmilor: stelistul Gigi Becali le plînge de milă ”cîinilor” şi face deja avancronica şi cronica Derby-ului de România.

Gigi Becali consideră că Steaua a ajuns de neoprit în Liga 1. A declarat aseară, la DigiSport, după victoria cu Bistriţa: "N-am mai fost aşa liniştit în lojă de 7-8 ani. Adversarele trebuie să se gîndească de acum, cînd vin şi joacă la noi acasă, să se roage la Dumnezeu să nu ia multe goluri. Aşa va fi! Avem siguranţă de pase. E un fel de tiki-taka, n-avem teamă, jucăm fără frică".

Patronul Stelei a dezvăluit şi-o discuţie cu finul Cristi Borcea: "Finu' zice că doar el şi Dinamo al lui ne vor mai opri. I-am spus şi vă spun doar atît:« Aduceţi-ne echipe să jucăm, lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!». Cristi e nebun, nu ştie ce vorbeşte. Sîntem prea puternici ca să ne oprească Dinamo".

"Batem Chiajna cu 11 rezerve"
Apoi, Becali a deconspirat tactica roş-albaştrilor pentru această săptămînă şi-a părut că deplînge situaţia în care e Dinamo: "Noi schimbăm tot pentru meciul de Cupă cu Chiajna de miercuri. Şi batem Chiajna cu 11 rezerve! Nici unul nu va juca dintre titulari! Dinamo nu-şi permite joi să joace cu rezervele cu Pandurii, nu-şi permite să abandoneze Cupa. «Cîinii» vor veni obosiţi, noi după odihnă. Ce problemă să ne pună? Dinamo e de talia Bistriţei acum, n-am ce emoţii să am. În plus, e şi diferenţă mare de valoare. E un derby dezechilibrat. Nu mă interesează scorul neapărat, dar aş vrea un 2-0, 3-0, ca să n-am emoţii, nu pentru umilinţă. Cu CFR Cluj am eu altele, acolo vreau umilinţă".

În concluzie, Becali nu e chiar mulţumit pe deplin: "Nu-mi convine că e campionatul slab! Acum cîştigăm prea lejer, a ajuns să fie dictatura Stelei. Gata, s-a terminat campionatul! În etapa 27 vom fi campioni şi matematic, vom avea 20 de puncte avans".

"Steliştii se simt între ei, dau bine drumul la minge, văd o circulaţie bună, cum am văzut şi la Steaua anilor '80. Dacă Dinamo se blochează bine, cu un presing agresiv, are şanse la victorie. Dinamo poate!" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Am mare încredere în Mihai Costea, v-am mai spus. Are calitate, se vede că e fotbalist. Va fi cum cred eu. L-aş vrea titular în locul lui Nikolici contra lui Dinamo" (Gigi Becali, patron Steaua)

"N-am mai jucat la fel de bine ca în meciul cu Dinamo. Lipsa de jucători de calitate a dus la scorul de astă-seară. Pe Steaua o poate opri Dinamo. Am avut două paraşute în echipă, dar nu vreau să spun mai multe" (Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Octombrie 2012, 10:57

Ciobanul puscarias stie ca a platit pentru acest campionat ...normal ca sta linistit...Iar cu Dinamo se termina egal ca asa este intelegerea.

stelist1986
stelist1986  •  29 Octombrie 2012, 10:44

"N-am mai fost aşa liniştit în lojă de 7-8 ani." Normal ca era linistit acum opt ani, se uita la fotbal ca matza in calendar. Mai era si Piturca care il linistea imediat... Alte vremuri, Megastarul Ovin era pe "mute".

imperator
imperator  •  29 Octombrie 2012, 08:40

Să înțeleg că ciobanu la 3-0 îi face semn lui Reghe să se oprească ? : ))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close