FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ii premiaza

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Rednic pluseaza la prime de la el, jucatorii sint incintati de antrenor, iar galeria nu mai pare atit de inversunata. Mircea Rednic i-a cistigat de partea sa pe fotbalistii giulesteni. Dupa ce la inceput ei privisera cu oarecare rezerva numirea lui, acum sint de-a dreptul fascinati.

"Face antrenamente extrem de interesante si e foarte instruit. Are o gramada de carti si referate, e la curent cu tot ce se face in Europa", povestesc alb-visiniii. "Puriul" i-a impresionat apelind la o strategie de care s-a folosit si in precedentele mandate la Rapid: pluseaza la prime din propriul buzunar. Sumele nu sint mari, dar gestul ii impresioneaza pe elevii sai: "Il simtim alaturi de noi". La partida de astazi, alaturi de recompensa de 2.000 de euro prevazuta in Regulamentul de Ordine Interioara pentru o eventuala victorie, Rednic da inca 200 de euro de om de la el.

Nici galeria nu mai este atit de inversunata la adresa sa. Astazi, la primul meci in Giulesti din noul mandat, antrenorul nu va fi fluierat de cum va intra pe teren, fanii din peluza spunind ca vor sa vada reactia intregului stadion. "Asteptam sa vedem cum e primit si apoi vom vedea ce facem", au spus suporterii din galerie.

Buga rezerva?
Mugurel Buga nu va fi titular in meciul din aceasta seara. Fotbalistul rapidist s-a antrenat ieri cot la cot cu ceilalti jucatori, dar este prima sedinta de pregatire din aceasta saptamina pe care o face integral si in care loveste mingea. Astfel incit Mircea Rednic nu va conta pe el din primul minut si se va decide inainte de meci daca il trece pe foaia de joc ca rezerva sau il lasa in tribuna.

"Nu ne aparam"
Ioan Andone speculeaza din plin faptul ca vine in Giulesti din postura de lider al clasamentului. "Nici nu ma gindesc ca venim sa ne aparam. Vrem sa cistigam si sa ne consolidam prezenta pe locul 1. Sper sa fie un meci spectaculos, desi partida va fi dificila. Venim dupa o serie de rezultate bune si o victorie ar confirma acest lucru", a mai comentat Andone.

"Mircea Rednic, am mai spus-o, e unul dintre cei mai performanti antrenori din istoria clubului nostru"

George Copos

250.000 de euro pe an este salariul lui Rednic la Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează