FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi trebuie binoclu, nu mănuşi! » Bălgrădean încasează uşor goluri de la distanţă

Bălgrădean are probleme mari în ultima vreme cu şuturile de la distanţă
Bălgrădean are probleme mari în ultima vreme cu şuturile de la distanţă

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 20:16

Bălgrădean a încasat în acest sezon goluri parabile, de la distanţă, ce au privat-o pe Dinamo de puncte importante, dar şi de calificarea în semifinalele Cupei.

Dintre primele şapte echipe care se bat pentru un loc în cupele europene, Dinamo stă cel mai rău în defensivă. Roş-albii au 22 de goluri primite, fix cîte are şi CFR Cluj, restul formaţiilor, în afară de Pandurii (25), fiind mai ermetice.

Pe lîngă problemele din apărare, roş-albii au încasat şi goluri puerile, de la distanţă, la care Cristian Bălgrădean a fost neputincios şi care au costat-o pe Dinamo puncte şi o calificare în semifinalele Cupei României. Faptul că portarul de 24 de ani are o problemă cu şuturile de la distanţă a intrat în discuţie încă din sezonul trecut, cînd Dinamo a pierdut în faţa Stelei cu 3-1 pe teren propriu.

Atunci, roş-albaştrii, conduşi cu 1-0, au revenit în joc cu un şut de la 25 de metri al lui Rusescu, cu pămîntul, la colţul lung. Parabil, dar Bălgrădean a motivat că a fost mascat de coechipieri.

Ultimele etape din acest an au adus noi migrene "cîinilor". Contra Vasluiului (0-1), Bălgrădean a fost învins cu un şut de la 25 de metri de Sînmărtean, apoi cu Viitorul (1-1), Benzar a şutat de la 25 de metri sub bară! Totul a culminat cu reuşita lui Mureşan, din prelungirile "sferturilor" Cupei României: şut de la 25 de metri, din lovitură liberă, pe jos, la colţul portarului.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bălgrădean conform transfermarkt.de, cu 1,1 milioane mai puţin decît în aprilie 2012

542864-goluri-balgradean.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Au dat de ger la Iaşi
Nici la Bucureşti nu e prea senin, dar la Iaşi dinamoviştii au fost întîmpinaţi de o iarnă veritabilă (foto). Ieri, la ora 14:00, Dorinel Munteanu a programat un antrenament pe terenul secund al moldovenilor, pe un gazon îngheţat şi acoperit de un strat subţire de zăpadă. Tocmai de aceea roş-albii n-au putut să-şi efectueze pregătirile cu mingea aşa cum şi-ar fi dorit. "Este ger, foarte frig, temperatură de minus 5 grade Celsius, iar duminică se preconizează şi zăpadă", au mărturisit roş-albii.

Grigore poate
Dragoş Grigore a putut să facă ieri întreaga şedinţă de pregătire a dinamoviştilor şi este anunţat titular diseară. Stoperul a recepţionat o lovitură pe coapsă la partida cu Severinul, amănunt ce i-a afectat programul de pregătire al săptămînii, dar n-a avut ieri probleme în a duce antrenamentul la bun sfîrşit.

"Cînd dau banii?"
Dacă Dorinel Munteanu caută oamenii care oferă informaţii din anturajul echipei, angajaţii şi jucătorii au alte probleme pe cap. Neplătiţi de aproape 4 luni, dinamoviştii caută sprijinul reprezentanţilor media ca să afle data la care se vor băga o parte din salariile restante: "Voi aveţi surse, vorbiţi zilnic cu şefii, întrebaţi-i şi voi cînd se dau banii, pentru că ne e frică să nu facem Sărbătorile cu buzunarele goale!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
reddogsv
reddogsv  •  10 Decembrie 2012, 08:17
Postat de pol1iasi pe 09 Decembrie 2012, 10:13

Ha ha ha, era o gluma cred...la felul cum l-a dat afara pe Cioby Dinamo...se si pregateste sa va dea meciul =))) Iasi-Dinamo 3-1 scurt !!!

Nu ti-a iesit! :)))

biblis
biblis  •  09 Decembrie 2012, 16:58

toate au fost goluri imparabile.........a salvat-o pe dinamo de sute de ori........

pol1iasi
pol1iasi  •  09 Decembrie 2012, 10:20

Apropo de zapada....la Iasi a nins toata noaptea incepand cu ora 22 -aseara-...nush cum functioneaza sistemul de incalzire de sub gazon, dar daca este zapada cum este unde stau eu, 99% se amana meciul :|

Vezi toate comentariile (21)
Comentează