FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Îl acoperă pe Băluță în conflictul cu Mangia? Explicație ciudată pentru absența de la antrenamente

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 20:49

Marcel Popescu, președintele Craiovei, a declarat în această seară că Alexandru Băluță nu ar fi fost trimis de Mangia la echipa secundă, în ciuda ieșirii nervoase de după meciul cu FCSB de luni, 0-2. Oficialul oltean neagă și existența sancțiunilor financiare aplicate împotriva unora dintre jucători.

"Nu, nu există sancțiuni. Rufele se spală în familie. Băluță are o presiune la coastă, probabil că își va reveni. Nu-l ținem ascuns, nu l-am trimis la batalionul disciplinar, nu e pedepsit.

Avem 28.000 de oameni care vin la meciurile de acasă, 3.000 de suporteri care vin după noi în deplasare. Suntem obligați să le spunem doar adevărul. Craiova funcționează, atmosfera nu a fost virusată sau alterată. Că nu suntem mulțumiți că nu jucăm cum jucam în octombrie e adevărat.

Sunt sincope în jocul echipei, iar toate aceste probleme se datorează tulburărilor interne care au repercusiuni în exprimarea echipei", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport.

Căpitanul craiovenilor, Alexandru Băluță, nu se mai antrenează cu prima echipă, miercuri făcând pregătirea separat. Încă de marți se luase decizia ca Băluță să fie scos din lot pentru meciul cu Poli Iași de sâmbătă, ca o măsură care să ateste că Devis Mangia a rămas șeful echipei. Totuși, sursele Gazetei afirmă că se va apela la "metoda Torje", în sensul că Alex va fi reprimit în lot pentru meciul de săptămâna viitoare cu Botoșaniul, de Cupă (detalii pe larg, aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sorinvision
sorinvision  •  13 Aprilie 2018, 12:56

Mangia stie sa aseze o echipa in teren insa se impune mai greu in vestiar. Omul a lucrat mult cu tinerii si juniorii in Italia, nivel la care se lucreaza mai parinteste fara bici. Pe Ascoli a scos-o de la retrogradare, a asezat-o bine in teren, dupa care a pierdut vestiarul s-a suparat si a plecat. Mangia este denumit in Italia micul "Arrigo Sacchi", este obsedat ca echipele pe care le antreneaza sa joace robotic dintr-o pasa iar la 1-0 sa inchida jocul. Baluta&Co. joaca ceva de genul un gol mai mult decat adversarul, de aici conflictele. Mangia a rezolvat apararea care era vraiste la Craiova, l-a lansat pe Popa care este noul Chivu, insa cauta un mijlocas capabil sa joace dintr-o pasa pe varfuri si mai cauta un varf de forta peste 1,80 m, un oportunist gen Filippo Inzaghi care inscrie dintr-o jumatate de ocazie. Fara bani trebuie sa bati Oltenia in lung si lat pana ii gasesti...asa ca sa avem rabdare. Anul asta obiectivul este ca echipa sa joace in cupele europene si gasirea a 2-3 jucatori de care mai este nevoie la Craiova, jucatori care desigur trebuie sa fie ieftini spre mocca si buni.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  13 Aprilie 2018, 09:32

bală mică se crede mare fotbalist. Cred că va avea soarta lui ionescu zis micul balaci.

stefan..
stefan..  •  12 Aprilie 2018, 21:55
Postat de stefan.. pe 12 Aprilie 2018, 21:52

Multescu a rămas fescoperit

Scuze! Anul trecut. Nu trebuie sa se repete asta si cu Mangia .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează