LIGA 1  ·  RAPID

“Îl aduc pe Răzvan!”

Articol de — , Sambata, 19 Aprilie 2008, 00:00

Taher îl sună de zeci de ori pe zi pe Lucescu junior, pe care-l vrea neapărat pe banca Rapidului din vară.

Planul lui Taher nu conţine doar scouting în America de Sud, ci şi un antrenor de calibru. E vorba de Răzvan Lucescu! Iordanianul şi-a pus în cap să-l aducă neapărat pe antrenorul Braşovului şi vorbeşte zilnic cu el, încercînd să-l determine să-şi încalce promisiunea de a continua sub Tîmpa şi în ediţia viitoare de campionat, cînd galben-negrii vor juca în Liga I.

“Răzvan e şi el tentat să se întoarcă în Giuleşti şi i-a dat de în­ţeles asta lui Taher”, au măr­turisit surse apropiate grupării din Grant. Întrebarea care a apărut în dis­cu­ţiile celor doi e “cu sau fără Dinu Gheorghe”.

Arabul care conduce Rapidul i-a transmis lui Lucescu junior că e dispus să-l ia şi pe “Vamă”, dacă el îi solicită asta, mai ales că vrea neapărat să aducă un preşedinte executiv. “Constantin Toma e un excelent manager, dar nu provine din fotbal, de aceea îmi doresc să întăresc executivul cu încă un om priceput, unul care să se ocupe de tot, să aibă ultimul cuvînt şi în chestiuni financiare, dar şi în privinţa transferurilor. Fără atri­buţii tehnice însă! Dacă ar rămîne Marian Rada antrenor, oficialul de care vorbesc va fi unul din străină­tate”, a explicat iorda­nianul.

Principala piedică în calea lui Taher o constituie promisiunea pe care Răzvan i-a făcut-o lui Ioan Neculaie, cum că va pregăti Bra­şo­vul în sezonul următor Din acelaşi motiv, Lucescu l-a refuzat în cîteva rînduri şi pe Cristi Borcea, care a tras de el să vină la Dinamo.

“Lucrăm la stabilirea celui care va conduce Rapidul în viitoarea ediţie de campionat, cînd nici nu concep să nu luăm campionatul!”
Fathi Taher patron Rapid

2 e numărul trofeelor cîştigate de Răzvan cu Rapid, de fiecare dată Cupa României (2006, 2007)

9 meciuri consecutive fără înfrîngere în UEFA a reuşit Răzvan la Rapid, record în istoria fotbalului românesc



Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (29)

 •  20 Aprilie 2008, 01:15

Iordanianule ai luat tzeapa de la cofetar. Ai luat o echipa tare ... buna. Jucatori ce se viseaza fotbalisti, sef de galerie care se intituleaza corsicanu, de parca in corsica au aia "grauri". Seful de galerie este "un graur" care se viseaza alb. Taica este un mare circ la voi.

 •  19 Aprilie 2008, 21:56

asa ciorilor, aduceti inca o cioara in ciorestina! cacamas pe tiganii din giulesti! curvelor! mai luati muuuuuuuuuuuuie de la cfr?

 •  19 Aprilie 2008, 20:47

asa sa vina razvan...ca rapidul cu el a avut performante..si chiar daca steluta ia anul asta titlu nu-i nimik...mai mult ca sigur nu va trece de grupe in ciuda faptului ca becali garanteaza lucru asta=))=))

Vezi toate comentariile (29 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Amical

Dinamo - Rapid

Netelevizat
17:00 Snooker

Liga Campionatului

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Express

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1