FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl distrează că Gigi face echipa! » Nikolici se amuză de declaraţiile lui Becali

Nikolici a venit la Steaua în vara trecută.
Nikolici a venit la Steaua în vara trecută.

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 11:07

Stefan Nikolici se amuză în discuţiile cu fanii de faptul că patronul decide dacă muntenegreanul mai prinde echipa Stelei.

Nikolici a jucat doar 18 minute în acest retur de Liga 1, la Tîrgu-Mureş, însă suporterii nu şi-au pierdut încrederea în atacantul muntenegrean. Fanii îi cer lui Nikolici să marcheze în derby-ul cu Rapid, de duminica viitoare, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport.
Vîrful care mai are contract cu Steaua pentru o lună nu a mai marcat din turul campionatului şi se amuză de comentariile unora dintre suporteri pe contul său de facebook. Răspunsul care l-a făcut să rîdă pe Nikolici e unul despre patronul său: "Nikolici va înscrie cu Rapid, numai dacă va decide Gigi să-l bage în echipă!".

Ilie îl folosea în ciuda lui Gigi
Stefan Nikolici a reuşit singurele sale goluri la Steaua cu Ilie Stan pe banca tehnică. Fostul antrenor îl folosea pe muntenegrean, chiar dacă acesta nu era pe placul patronului Gigi Becali. Cele mai reuşite partide ale roş-albaştrilor în acest sezon au fost cu Nikolici pe teren, victoria din deplasare cu Dinamo şi meciul cu AEK Larnaca din Europa League, care a dus la calificarea Stelei în primăvara europeană.

A răbufnit după meciul cu Vasluiul
Stefan Nikolici a fost implicat în mai multe contre cu antrenorii de la Steaua. S-a certat cu Levy, care l-a schimbat după o jumătate de oră la partida cu Astra din tur şi a aruncat cu apărătorile în direcţia lui Ilie Stan, după ce a rămas doar rezervă cu Dacia Mioveni. Faptul că nu a fost folosit deloc cu Vasluiul l-a enervat la culme pe muntenegrean, care a scris pe facebook: "Aşa nu se mai poate continua!".

3 goluri a marcat Nikolici în acest sezon la Steaua. Unu în campionat, cu Oţelul, şi două în Europa League, cu AEK Larnaca

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Revin Iliev şi Pîrvulescu
Pentru partida cu Rapid, de duminica viitoare, Mihai Stoichiţă se va putea baza şi pe Paul Pîrvulescu, şi pe Valentin Iliev. Cei doi au fost suspendaţi din cauza cartonaşelor în partida cu FC Vaslui, de vineri seară, însă ambii ar putea evolua pe Giuleşti.

Victor Becali critică Steaua
Înfrîngerea roş-albaştrilor cu FC Vaslui l-a înfuriat pe impresarul Victor Becali. "Ce Stea e asta dacă jucătorii ei nu au tras un şut pe poartă timp de 90 de minute? Ce mai e de comentat dacă Tatu era omul care trebuia să-l ţină pe Wesley? A fost un meci slab, dar diferenţa a făcut-o brazilianul Wesley!", a comentat Victor Becali la sptfm.

"Schimb 100 de antrenori!"
Steaua a ajuns la trei antrenori în acest sezon, dar Gigi Becali spune că nu se va opri să aducă alţii pînă cînd Steaua va lua campionatul. "Schimb 100 de tehnicieni şi gata. Eu am luat crema fotbalului românesc şi vreau să iau campionatul. Schimb antrenorii cum vreau eu pînă cîştig titlul!", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  12 Mai 2012, 06:12

Cine pretinde ca echipa lui GG a pierdut campionatul greseste. Echipa nu a jucat niciodata la campionat dar declaratiile ciobanului au fost preluate cuminte de presa si pt. ca Jiji credea ca joaca la campionat, asa au scris si "gazetarii". Dar cum sa te lupti pt. titlu cind tot sezonul a fost mereu LA 5-6 PUNCTE IN URMA LIDERULUI. Nemtii au o vorba : Einbildung ist auch eine Art Bildung. Alt caz in care autocratul din Pipera impune o realitate care nu exista decit in capul lui. Ca pe vremea lui Ceasca! Pacat ca Zograffi e stelist :-)

rdanutz
rdanutz  •  23 Aprilie 2012, 16:00

Bine, acu´ nici despre Nikolic nu putem spune ca e fotbalist! Si chiar daca unii ar spune ca stie ceva fotbal, oricum nu are ce cauta la Steaua, daca vorbim de Steaua care vrea titluri si meciuri castigate clar PE TEREN! Ii doresc numai bine lui Nikolic, numai ca NU la Steaua! Hint for Nikolic: take the ball and score! Take the ball in! That´s the goal for football players!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  23 Aprilie 2012, 13:34

Se vede clar ca jucatorii cu personalitate nu-si au locul in lotul Stelei....Lui Nikolici i se trage de la meciul cu Larnaca,cand dupa golul de 2-1 a facut gestul acela catre loja ghiolbanului....lui Arthuro i s-a tras dupa gestul de la golul de 1-0 cu Lyon....Dayro a plecat tot din cauza ciobanului in urma unui gest asemanator si astea sunt doar trei motive ptr care Steaua v-a termina tot pe locul 5.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează