FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, MÎINE, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îl forţează pe Herea » Mijlocaşul ar putea juca din primul minut cu Petrolul

Ovidiu Herea s-a operat în decembrie la meenisc.
Ovidiu Herea s-a operat în decembrie la meenisc.

Articol de , - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 20:07

Din cauza numeroaselor absenţe, Lucescu jr. e nevoit să mizeze pe fotbalistul operat la menisc în decembrie.

Suspendările lui Grigore şi Pavlovici îi încurcă planurile lui Răzvan Lucescu înaintea partidei cu Petrolul, programată mîine, în Giuleşti, de la 21:30! Antrenorul Rapidului are probleme în linia mediană, unde doar doi fotbalişti sînt apţi sută la sută: Alexa şi Teixeira. Cel de-al treilea mijlocaş va fi Ovidiu Herea (26 de ani), jucător ce a suferit o operaţie la menisc la jumătatea lunii decembrie şi care în această iarnă nu a prins în nici un meci mai mult de 45 de minute pe teren. Mai mult, runda trecută, cu U Cluj, Herea a bifat doar 5 minute, pe final.

Grigorie, băgat în revizie
Cel mai probabil, Răzvan va începe cu Herea, însă îl va schimba pe mijlocaş la pauză pentru a nu-l forţa prea tare. În locul său îl va trimite pe Grigorie, un alt rapidist ce a avut probleme medicale în această iarnă. Fane a suferit o ruptură musculară în Antalya, a jucat săptămîna trecută 23 de minute şi a acuzat din nou dureri. Pentru a-l recupera în timp util pentru întîlnirea cu Petrolul, Răzvan l-a trimis alături de Pancu în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevici, însă nici el nu ar putea evolua mai mult de 45 de minute duminică seara. O decizie finală în privinţa titularului se va lua însă abia în ziua meciului.

Pînă atunci, Iulian Apostol (31 de ani), fotbalist remunerat cu 15.000 de euro pe lună, se pregăteşte cu echipa a doua, după ce la începutul anului a fost anunţat de giuleşteni că nu mai intră în vederile primei formaţii.

"Mă bucur că Grigorie a mers la tratament şi sper ca situaţia lui să fie una bună pînă la ora jocului. Avem probleme de lot, dar trebuie să ne descurcăm şi să cîştigăm!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

15 ani şi jumătate au trecut de la ultima victorie a Petrolului în Giuleşti, 1-0. Cota la gamebookers pentru un succes al oaspeţilor, duminică, e de 8,00

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează