FOTBAL  »  Superliga  »  UTA (STIREA 10)

Il ia Petrescu?

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2007 00:00

Mijlocasul Norbert Varga ar putea ajunge din retur la Urziceni. Mijlocasul de 27 de ani, Norbert Varga, a primit un fax, pe adresa "Batrinei Doamne", sa se prezinte pe 7 ianuarie la reunirea gruparii poloneze Wisla, echipa care l-a imprumutat la Arad. Reintoarcerea la Cracovia poate fi insa de scurta durata, Varga fiind aproape de a urma traseul fostilor "aradeni" Balint, Danalache si Mara. Mijlocasul ar putea ajunge la Urziceni, echipa ai carei antrenori, Dan Petrescu si Cristi Pojar, l-au mai avut elev, in trecut, la Cracovia. "Eu as vrea sa ramin la UTA, pentru ca ei sint cei care m-au lansat in fotbalul mare. Dar, daca e sa plec de la Arad, pot sa spun cu certitudine ca nu imi doresc sa ramin la Wisla", a dezvaluit Varga.

Nici "secundul" lui Dan Petrescu, Cristi Pojar, nu exclude varianta aducerii lui Varga la Urziceni. "Niciodata sa nu spui niciodata!. Nu e exclus. Noi cautam un mijlocas central cu veleitati defensive, pentru a-l dubla pe Ricardo. Chiar daca avem citiva jucatori in vizor, e posibil sa apara si numele lui Norbert printre ei. Mie mereu mi-a placut, e un om de o calitate umana si fotbalistica extraordinara", a declarat Pojar.

4 echipe a schimbat Varga in cariera: Electromagnetica Bucuresti, UTA, Wisla si ETO Gyor

"Pe Varga mi l-a recomandat Dan Petrescu sa-l aduc la UTA. A fost destul, nu a trebuit sa dea probe"
Marius Lacatus, fost antrenor UTA


Tensiune
Jucatorii isi pregatesc din nou memoriile, dupa ce in conturi le-au intrat abia o parte din salarii, respectiv jumatate din stipendiul pe noiembrie si prima pentru victoria cu Mioveniul. "Am vorbit cu citiva dintre baieti si sint foarte suparati ca nu si-au primit toti banii. Bara a facut eforturi mari si trebuia gasita o solutie provizorie la Arad", a declarat, pentru sportarad.com, tehnicianul "Batrinei Doamne, Marin Barbu. Jucatorii solicita diferenta, adica jumatate din banii pe noiembrie, salariile pe decembrie si prima pentru victoria din meciul cu Rapid.

Termen
Directorul executiv Paul Cazan a avertizat ca nu se poate intra fara finantare in luna ianuarie. "Ori se rezolva ceva acum, de Sarbatori, ori niciodata", a anuntat Cazan. "Daca pina la Anul Nou nu vine nimeni, nu vad cu ochi buni viitorul clubului", a avertizat, la rindul sau, antrenorul Marin Barbu. Pina acum s-a vorbit fie de implicarea familiei Paunescu, fie a unui investitor roman stabilit peste Ocean, dar nici una dintre variante nu e sigura.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează