FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îl poate scoate Fabbiani pe Kapetanos din primul 11 al Stelei?

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

În cazul în care negocierile dintre Steaua şi reprezentanţii lui Fabbiani se concretizează, Mihai Stoichiţă se va confrunta cu o situaţie inedită pentru tehnicienii care i-au pregătit pe roş-albaştri în ultimele sezoane.

Argentinianul ar fi al treilea atacant de careu pe care Steaua l-ar avea în lot, după Kapetanos şi Pepe Moreno, iar transferul său va complica serios alegerea primului 11. Cum principalul motiv al plecării lui Fabbiani de la CFR a fost tocmai faptul că îşi pierduse locul de titular, atacantul nu va tolera prea uşor statutul de back-up pentru Kapetanos. Grecul, golgeter în Ghencea şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fani, a dat mereu satisfacţie cînd a fost folosit şi este îndreptăţit să-şi revendice locul în formula de bază.

Nici varianta unui atac format din cei doi nu este exclusă, dar pare improbabilă în condiţiile în care adversarul reclamă folosirea unei tactici prudente.

Crezi că Fabbiani l-ar scoate din primul 11 al Stelei pe Kapetanos?

"Fabbiani e vîrf împins, doar asta poate juca. Îi place acest rol şi ştie să facă asta foarte bine. Are calităţi fantastice, nu am mai văzut aşa ceva în toată cariera"
Ioan Andone, fost antrenor al lui Fabbiani la CFR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
calthal
calthal  •  28 Februarie 2010, 18:58

kapetanos e cel mai serios si cel mail eficient atacant din romania la ora actuala nimeni nu il poate inlocui

forumer
forumer  •  28 Februarie 2010, 18:11

Nu-l poate scoate niciodata pe Kapetanos din echipa! Kapetanos este golgeterul Ligii 1 detasat, singurul care ne mai tine in viata. Dar ar fi bun ca rezerva, sa intre cand oboseste Kape. Nu cred ca pot juca amandoi, Bogdan Stancu e mult mai bun, trebuie sa i se acorde mai multe sanse.

 •  28 Februarie 2010, 17:45

Il poate scoate Chiotea pe Geambasu din prima echipa a Gazetei? Cam asa suna, prin analogie intrebarea voastra. Ala nici nu a ajuns bine macar in Romania si deja va hazardati sa-l puneti in carca lui Kapetanos ca sa deschideti aici mari dezbateri cu ajutorul naivilor. Ce treaba are swoola si cu prefectura?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează