FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 1-3

Îl pot pierde pe Bakaj » Dorit de Bonetti, albanezul ar putea rămîne definitiv la Odessa

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 23:18

Bonetti l-ar vrea pe Elis înapoi la echipă, însă albanezul ar putea rămîne la Odessa dacă ucrainenii activează clauza de transfer de 300.000 de euro


Elis Bakaj (24 de ani) începe să-şi revină la forma pe care o avea pe cînd juca în Albania, la Dinamo Tirana. Fără prea multe şanse în Ştefan cel Mare, albanezul a fost împrumutat pînă în vară la Cernomoreţ Odessa, unde în ultimele partide a devenit titular şi chiar a început să marcheze!

Dario Bonetti a urmărit mai mulţi jucători de la echipa secundă şi s-a interesat şi de fotbaliştii împrumutaţi de club pentru a şti cum îşi face strategia din vară. Italianului îi place profilul lui Bakaj, fotbalist tehnic ce poate destabiliza apărările adverse, şi ar vrea să-l vadă din vară la pregătiri. Problema este că oficialii lui Cernomoreţ sînt şi ei mulţumiţi de randamentul său de la echipă şi îl pot transfera definitiv pe Elis dacă vor achita pînă la finalul lunii mai 300.000 de euro, conform unei clauze din contract.


2 goluri a marcat Elis Bakaj în cele 7 partide jucate pentru Cernomoreţ Odessa

300.000 de euro a plătit Dinamo omologilor de la Tirana pentru transferul lui Bakaj, în ianuarie 2011

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
duta_dd
duta_dd  •  17 Aprilie 2012, 18:46

ce tare! MULTUMIM CAP-dePORC ca ne scapi de jucatorii buni de la Dinamo!!!! vedea-ti-as fata pe hartia igienica cand ma sterg laCUR

je__
je__  •  17 Aprilie 2012, 17:39

Nu-mi pare rau dupa Bakaj, n-a aratat nimic!

reys
reys  •  17 Aprilie 2012, 17:29

BONETTI ai un fotalist in propria curte il cheama Raphael Andrei Stanescu.Dai o sansa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează