FOTBAL  »  Superliga  »  LOOK

FOTO Îl recunoști? Fostul campion cu Dinamo, un pachet de mușchi la 42 de ani! Apariție spectaculoasă la plajă, alături de soție

Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook +12   FOTO
Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 08:46 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 08:55

Campion cu Dinamo în 2000, fostul atacant Bogdan Aldea se menține excelent la mai bine de 10 ani de la retragerea prematură din fotbal. La 42 de ani, preparatorul fizic nelipsit din staff-ul lui Dan Petrescu e un pachet de mușchi!

Fostul atacant de la începutul anilor 2000 a aniversat recent 17 ani de căsnicie alături de soția sa, Ioana. Cei doi au sărbătorit momentul la plajă, unde Aldea și-a expus abdomenul de invidiat, care dă impresia unui fotbalist aflat încă în activitate.

Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook
Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook
Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook
Bogdan Aldea, în dreapta / Sursă foto: Facebook
Bogdan Aldea și soția sa / Sursă foto: Facebook
+8 FOTO

Dacă accidentările l-au forțat să puncă devreme punct carierei de jucător, Bogdan Aldea s-a reprofilat după retragere. A devenit un fanatic al fitness-ului și a urmat o carieră în domeniu, devenind preparator fizic. De altfel, el s-a aflat în staff-ul lui Dan Petrescu în anii în care CFR Cluj a dominat cu ferocitate campionatul României.

Bogdan Aldea, carieră încheiată prematur

Fostul atacant la Dinamo în perioada 1998 - 2001, Bogdan Aldea s-a lăsat de fotbal la numai 30 de ani, din cauza unor probleme grave la genunchi. „A avut mari probleme medicale la picioare, a avut momente când nu putea să coboare scările din cauza durerilor la genunchi”, povesteau conducătorii lui Dinamo în urmă cu un deceniu. 

În tricoul „câinilor”, Aldea a adunat un gol și 12 meciurui. El a mai evoluat pentru Fortuna Poiana Câmpina, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați, Unirea Urziceni, FC Drobeta-Turnu Severin, Anagennisi Giannitson, FC Olt Slatina, Poli Iași, FC Clinceni și ACS Berceni.

VIDEO Iosif Rotariu și noul său stil de viață. Arată fabulos și face 2000 de abdomene pe zi

Citește și alte știri de actualitate: 

Dezvăluiri din interior despre nivelul la care e Ianis Hagi » Cum s-a descurcat în amicalul naționalei: „M-am uitat foarte atent la el”

Mihai Stoica, surprins de ultimul gest al lui Tavi Popescu: „Era un copil care nu avea astfel de preocupări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mauru007
mauru007  •  13 Iunie 2023, 22:22
Postat de mihneailie030 pe 12 Iunie 2023, 20:39

Burtoșii de la GSP, vad în orice,, un pachet de mușchi,,... Chestie de percepție...

Ei scriu despre sport, nu il practica. :) Ar fi intersant sa faca un schimb, ei sa practice si sportivii sa scrie. Oare cine se va descurca mai bine?

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  13 Iunie 2023, 11:07
Postat de corectorul pe 12 Iunie 2023, 23:42

Este fix acolo. Asa arata un pachet de muschi obtinuti natural intr o viata de sportiv, nu umflati artificial cu anabolizante.

Merci de info ...nu stiam de acest lucru ..eu bag solfert ...o lingura la 10 litri de apa !! Mai bag o fiola de Karate si un plic de Mospilan !!

stromulus
stromulus  •  13 Iunie 2023, 01:08

Dacă vreți sa vorbiți de pachete de mușchi la foști fotbalisti retrași recent, căutați l pe Bogdan Straut, care e fitness personal trainer acum....si chiar a pus serios mușchi, departe de ce arătati aici la Aldea,...iar ca Straut or mai fi exemple bune.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează