FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

ÎL REFUZĂ pe jucătorul care i-a atras atenția lui Gigi! Motivul pentru care MM nu-l vrea la Steaua

Llullaku joacă la Mediaș din vara lui 2012, mai puțin returul sezonului trecut, când a evoluat la Iași
Llullaku joacă la Mediaș din vara lui 2012, mai puțin returul sezonului trecut, când a evoluat la Iași

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Gigi Becali a dezvăluit că Stoica nu-l vrea pe albanezul Llullaku din cauza vârstei, 28 de ani.

Prestaţiile şi mai ales golurile pe care fotbalistul Gazului le-a avut pe parcursul acestui sezon i-au atras atenţia lui Gigi Becali.

"Mie îmi plac ăştia care dau gol, nu care doar trag la poartă. Mi se pare că jucătorul ăsta are, aşa, o uşurinţă în a marca atunci când e singur cu portarul. L-am sunat pe MM şi l-am întrebat: «Ce e cu ăsta de dă atâtea goluri?». Mi-a zis: «Gigi, are deja 28 de ani!»", a povestit ieri patronul Stelei.

Mihai Stoica e cel care în această vară l-a adus la Steaua pe Bojan Golubovici, care în august a împlinit 33 de ani şi care în peste 1.000 de minute în tricoul roş-albastru a înscris o singură dată.

În schimb, Llullaku are 12 goluri în 14 meciuri pentru Mediaş, performanţă ce l-a propulsat şi în naţionala Albaniei, pentru care a debutat la începutul lunii octombrie.

26de goluri în 106 meciuri are Llullaku în total în Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Noiembrie 2016, 20:06
Postat de khal_37 pe 01 Noiembrie 2016, 11:48

Dai de exemplu cfr care e in insolventa...ce a vandut cfr si astra si pe cati bani si ce a vandut Steaua si pe cat???

Asa cum sunt in *insolventa* au jucatori mai buni ca ai vostri. De la CFR nu l-a luat decat pe Jakolis (si sper sa nici nu mai * ia*) ,dar de la *insolventa * Astra a luat jumatate echipa. Cat despre CFR , aceasta a facut bani frumosi pe vremea cand a jucat in Ch L. Acest an ,CFR i-a vandut pe Cristian ,D Petrucci si Jakolis la mai putin de 1 milion de euro.Jucatori mai buni decat oricare de la Steaua.

145748569108877
Irimia Paul  •  01 Noiembrie 2016, 19:09

Ar trebui sa faca becali o lista cu toti pe cei care ia refuzat incompetentul asta si apoi sa traga concluziile ........

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  01 Noiembrie 2016, 14:46

Articol "marca jesepe" : Messi a fost sa dea probe la Dinamo si Negoitza l-a refuzat ca e prea mic de statura, si a preferat sa-l transfere pe Marica. Ce parere aveti de intuitia lui Negoitza ? " .... si apoi toti porumbeii si gushterii se apuca sa-si dea cu parerea :)) Doamne, cat ma amuz cati pun boticul :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează