FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN

Îl regretă Steaua pe Florin Costea? » "Cioară" a făcut un retur de senzaţie şi l-a egalat pe Tănase la numărul de goluri

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 21:00

Steaua a cîştigat titlul în Liga 1 după 7 ani de secetă. Diferenţa dintre echipa din Ghencea şi echipa de pe locul 2, Pandurii Tîrgu Jiu, a fost cea mai mare care a fost întîlnită în fotbalul românesc.

Chiar şi aşa, roş-albaştrii au un regret. Steliştii l-au avut în curte pe Florin Costea la începutul sezonului 2012-2013, însă s-a renunţat la serviciile lui, crezînd că este un jucător care nu mai poate reveni niciodată la forma de altădată.

Nu a fost deloc aşa! Florin Costea a jucat în acest retur la CS Severin, echipă care a retrogradat însă, dar a lăsat o impresie foarte bună. Fostul stelist a înscris de 8 ori în 14 partide în 2013, dar a oferit şi 4 pase de gol.

Florin Costea are acelaşi număr de goluri cu vedeta Stelei, Cristi Tănase, însă mijlocaşul Stelei a reuşit asta pe toată durata sezonului trecut.

L-a dat afară pentru că a refuzat să plece la Petrolul

Florin Costea a plecat de la Steaua după ce a avut un schimb mai dur de replici cu Gigi Becali. Patronul a vrut să-l trimită pe acesta la Petrolul, însă s-a lovit de refuzul jucătorului.

"Florin Costea de mîine se va antrena numai cu accidentaţii. Nu mai intră în vederile echipei. Vreau să scap de el. Are ceva la cap. După ce a luat de la mine vreo 300.000 de euro, mai vrea şi de la Walter şi el a driblat fotbalul.

Te doare capul cu el. Îi dau amendă de 30% şi îl ţin numai în tribună! I-am zis să plece liber, nu mai am nevoie de banii lui. Vreau să fac curat la echipă", spunea atunci Gigi Becali.

Ajunge la CFR Cluj

Oficialii celor de la CFR Cluj au rămas impresionaţi de Florin Costea după "dubla" reuşită în partida din Gruia şi au decis să îl cumpere. Interesant este că fosta campioană este una dintre victimele preferate a lui Costea.

Atacantul a marcat de 5 ori în poarta CFR-ului, tot atîtea reuşite cîte are şi împotriva Farului Constanţa, echipele care au cel mai mult de suferit de pe urma lui. Costea şi-a încheiat sezonul perfect, cu o "dublă" în poarta Viitorului Constanţa, care a devenit a 24-a echipă contra căriea a marcat.

56 de goluri are Florin Costea în Liga 1 în 152 de jocuri

50 de goluri are Raul Rusescu în Liga 1, cele mai multe din lotul Stelei

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
plischi
plischi  •  01 Iunie 2013, 07:27
Postat de juliusmad pe 31 Mai 2013, 23:37

costea joaca un meci bun si sapte proaste. la Steaua trebuie constanta.

constanta daca joci din sapte in sapte meciuri?! daca jiji nu avea acea slabiciune bolnavicioasa vizavi de dodel si stoica juca meci de meci alta ar fi fost constanta lui.

plischi
plischi  •  01 Iunie 2013, 07:24
Postat de antijavresicra pe 01 Iunie 2013, 00:29

Comparati mere cu pere. Florin este atacant si Dodel este mijlocas. Mai mult, uitati cum Florin a inscris doua goluri, in meciul cu CeFuRa. Prietenii stiu de ce.

ambii jucatori au eceeasi pozitie in teren: atacant pe stanga. asa cum este robben, de pilda, la bayern. poate fi el considerat mijlocash?

antijavresicra
antijavresicra  •  01 Iunie 2013, 00:29

Comparati mere cu pere. Florin este atacant si Dodel este mijlocas. Mai mult, uitati cum Florin a inscris doua goluri, in meciul cu CeFuRa. Prietenii stiu de ce.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează