FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îl salvează banderola » Propunere surpriză din partea lui Flavius Stoican pentru rolul de nou căpitan la Dinamo

Rus a fost liderul din teren al roș-albilor, în ultima etapă, la Botoșani, 2-1 pentru Dinamo
Rus a fost liderul din teren al roș-albilor, în ultima etapă, la Botoșani, 2-1 pentru Dinamo

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 21:40

Rus va fi propunerea lui Stoican pentru a deveni noul lider din teren al "cîinilor".

Laurenţiu Rus, 29 de ani, este prima opţiune a dinamoviştilor pentru a fi viitorul căpitan, după ce Dragoş Grigore a plecat în Franţa, la Toulouse. Flavius Stoican, dar şi coechipierii îl susţin pe fundaşul dreapta ca să poarte banderola din ediţia 2014/'15, considerînd că-i un model atît pentru ceea ce face pe teren, cît şi pentru viaţa dusă în afara gazonului.

Doar că Rus nu mai este în graţiile conducerii. Salariul lunar, în jur de 7.500 de euro, îl plasează printre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lot, iar oficialii din Ştefan cel Mare vizează să-i vîndă pe jucătorii cu contracte mari, mai ales că gruparea va intra în insolvenţă. Stoican l-a salvat şi în iarnă pe Laurenţiu.

Rus a jucat 34 de meciuri în ultimul sezon. A fost al doilea jucător ca număr de minute şi de partide în care a evoluat, după Grigore. A fost titular în 33 de întîlniri, în 32 fiind integralist. A marcat de două ori şi-a oferit 6 pase decisive. A bifat 30 de meciuri ca fundaş dreapta, în două a jucat mijlocaş central, în alte două a fost mijlocaş dreapta.

5 goluri în 129 de partide are Rus în Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2014, 13:15
Postat de titelb pe 10 Iunie 2014, 11:04

30% din salariul lui Chipciu

care ? ala de pe hartie ? ala neluat de 5 luni ? pe hartie si eu iti dau tie salariu de 10 milioane de oi_ro, dar de fapt nu-ti dau nici mielul sa-l duci sa.. Paste.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2014, 13:13

astia sunt in urma, ca de obieci, dinamo are unnou trend la salarii. mai intai jucatorii vin ei cu bani de acasa, imp[rumuta clubul care le ofera sansa sa faca pe fotbalistii si apoi isi iau dobanda..)))

dora
dora  •  10 Iunie 2014, 13:09
Postat de calinescu_ pe 10 Iunie 2014, 11:47

LAURENTIU RUS ESTE UN DINAMOVIST 100%....!!! TREBUIA SA POARTE BANDEROLA INCA DE ANUL TRECUT CAND A DEMONSTRAT PRIN VALOARE , PRIN DETERMINARE SI SACRIFICIU CA ESTE SINGURUL FOTBALIST DE LA DINAMO CARE MERITA BANDEROLA ....!!!!! ESTE CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN CAMPIONATUL ROMANIEI IAR TICALOSIA LUI PITZURCA DE A NU-L CONVOCA PE EL , PE VALI LAZAR SI PE TUCUDEAN LA NATIONALA ,REPREZINTA UN SABOTAJ ORDINAR PENTRU ECHIPA NATIONALA SI PENTRU CLUBUL DINAMO ....!!!!!

Ei lasa ca nu cel mai bun fundas dreapta din tara...peste el sunt Alcenat si Matel...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close