FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Îl vând oltenii pe Mitriță după aducerea lui Cristea? CS U Craiova ar fi primit o ofertă URIAȘĂ pentru vedeta ei

Alexandru Mitriță a făcut un sezon exclent, reușind 12 goluri în 16 meciuri // FOTO: GSP
Alexandru Mitriță a făcut un sezon exclent, reușind 12 goluri în 16 meciuri // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 16:33

Pe adresa lui Alexandru Mitriță, 23 de ani, cel mai valoros jucător al lui CS U Craiova, ar fi sosit o ofertă de 5 milioane de euro din Serie A!

La câteva zile după oficializarea transferului lui Andrei Cristea de la Iași, CS U Craiova ar fi primit o ofertă uriașă din Italia pentru Alex Mitriță.

Clubul care l-ar dori pe micuțul fotbalist oltean ar fi Torino, dar finanțatorul grupării din Bănie, Mihai Rotaru, i-ar fi fixat un preț de 8 milioane de euro, cu 3 peste ce ar fi oferit italienii, susține Fanatik.

Oficialii echipei de pe locul 3 din Liga 1 vor să obțină o sumă cât mai consistentă de pe urma transferului lui Mitriță - 12 goluri în 16 meciuri în acest sezon -  și nu acceptă să-l vândă cu o sumă mai mică, mai ales că fotbalistul e considerat principala armă a oltenilor în lupta la titlu.

3.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform Transfermarkt

Mitriță, care mai are contract cu CS U Craiova până în 2022, nu e străin de fotbalul din Peninsulă. A strâns 15 meciuri în Serie A pentru Pescara, club de la care craiovenii l-au cumpărat definitiv în 2018 pentru 700.000 de euro. 

Ce concurență ar avea!

În cazul în care mutarea s-ar realiza, Mitriță ar avea parte de o concurență serioasă în ofensiva celui de-al doilea club din Torino: Andrea Belotti, Iago Falqo sau Simone Zaza sunt trei dintre „gurile” de foc din atacul italienilor.

E venirea lui Cristea un semn? 

O eventuală plecare a lui Mitriță nu ar trebui însă să-i surprindă prea mult pe fanii lui CS U.

Alb-albaștrii l-au adus în această iarnă pe experimentatul Andrei Cristea, 34 de ani, care poate juca și în spatele vârfului, și îl mai au în atac și pe bosniacul Elvir Koljic, cel care a impresionat încă din primul sezon în Bănie, reușind 10 goluri în 12 meciuri. 

Vezi și: CS U Craiova a anunțat programul amicalelor din această iarnă! Oltenii vor sta într-un adevărat paradis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
fairplayromania
fairplayromania  •  13 Ianuarie 2019, 07:07
Postat de stelistulbrasov pe 12 Ianuarie 2019, 18:58

Am fost anul trecut la potopul de pe stadio Olimpico....Macaronarii vorbeau în tribune de Man....Asta e greu să înțeleagă frustrați ca tine....

Meme tu esti? Ce mai face Nico? Ăla de la etajul 2, camera 207? Nicolae bre, ăla mustăciosul....

iordache_andrei
iordache_andrei  •  13 Ianuarie 2019, 00:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  12 Ianuarie 2019, 23:07

Rotaru nu il va da avum pe Mitrita,cel putin pina la vara. Considera ca va fi foarte util in aceasta perioada pentru cistigarea unui trofeu in acest sezon,si bineimteles ca iii va mai creste cota apoi in vara daca e sa orimeasca o oferta foarte buna ii va da drumul

Vezi toate comentariile (41)
Comentează