FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl vor doar pentru Gigi Becali » Lucian Sînmărtean nu este dorit de toată lumea la Steaua

Lucian Sînmărtean s-a numărat mereu printre țintele Stelei
Lucian Sînmărtean s-a numărat mereu printre țintele Stelei

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:15

MM şi Reghecampf nu se zbat prea tare pentru a-l aduce pe Sînmărtean la Steaua.

"Dacă Steaua îl vrea, îl poate avea oricînd pe Sînmărtean pentru 250.000 de euro!", a spus Adrian Porumboiu zilele trecute.

Totuşi, jucătorul la care Gigi Becali visează de ani de zile nu a ajuns nici pînă acum în Ghencea, chiar dacă suma nu e una care să-i sperie pe roş-albaştri.

Sursele Gazetei susţin că deşi la nivel declarativ atît Laurenţiu Reghecampf, cît şi Mihai Stoica au anunţat că şi-l doresc pe mijlocaşul de 33 de ani, de fapt, nici unul dintre ei nu e încîntat de acest eventual transfer.

Cei doi consideră că venirea veteranului vasluian ar arunca în aer vestiarul. În primul rînd, Lucian cîştigă la Vaslui 30.000 de euro şi vrea aceeaşi leafă pentru a schimba tricoul.

Apoi, Sînmărtean e un fotbalist cu personalitate, unul care nu ar accepta să fie rezervă, iar Reghe va trebui să-i caute un loc în primul "11". Din schemă ar sări Adi Popa, iar Chipciu i-ar lua locul în banda dreaptă a liniei mediane.

În aceste condiţii, deşi nu se simte bine acolo, Tănase va trece în centru, iar Sînmărtean ar fi folosit ca mijlocaş stînga.

Vasluiul forţează
Moldovenii ştiu că Lucian e dorit cu insistenţă de Gigi Becali şi, avînd în vedere salariul mare al jucătorului, dar mai ales restanţele financiare pe care clubul le are la el, aproximativ 150.000 de euro, încearcă să le forţeze mîna steliştilor să-l ia acum, nu la vară, cînd ar deveni liber de contract.

Aşadar, văzînd că roş-albaştrii ezită, vasluienii i-au oferit lui Sînmărtean prelungirea angajamentului, mesajul lor pentru trupa din Ghencea fiind clar: "Ori îl luaţi acum, ori vă luaţi gîndul de la el. Nici în vară nu va fi gratis!".

Cum ar arăta Steaua cu Sînmărtean
Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Chipciu, N. Stanciu, Cr. Tănase, Sînmărtean - Piovaccari

"Eu m-am opus venirii lui Sînmărtean la Steaua în urmă cu un an, cînd era vorba să meargă Filip acolo, la schimb. Acum, nu se pune problema, e un jucător bun, care ne-ar putea ajuta" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Dacă Steaua l-ar vrea cu adevărat, afacerea s-ar realiza imediat. Din ce am simţit eu, Sînmărtean nu e dorit de toată lumea şi de aici toate aceste discuţii interminabile" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cu Chiajna de la 20:30
LPF împreună cu deţinătorii drepturilor tv din România au stabilit programul restanţelor pentru partidele cu Concordia şi Universitatea Cluj. Ambele meciuri se vor juca pe stadionul din Ghencea, primul pe 14 februarie, de la ora 20:30, iar cea de-al doilea de la ora 18:15, patru zile mai tîrziu. Acestea vor fi televizate de DigiSport. Conform meteorologilor, la ora primului meci vor fi aproximativ 9 grade Celsius, iar la jocul contra clujenilor, 11 grade.

Pintilii lăudat de Tase
Decarul campioanei, Cristi Tănase, a vorbit despre perioada de pregătire din Spania, dar şi despre plecarea lui Bourceanu în Turcia: "După două săptămîni grele, cred că avem o echipă foarte bună, puternică, putem să luăm titlul. Se simte lipsa lui Bourceanu, dar noi trebuie să ne descurcăm fără el. Are cine să-l înlocuiască, există Prepeliţă, Răduţ, care pot evolua chiar şi mai bine decît Alex. Acum toţi jucătorii sînt lideri la Steaua. Pintilii e căpitanul, poate să fie un căpitan la fel de bun ca Bourceanu sau chiar mai bun".

Avertismentul lui Reghe
După cele două perioade de pregătire pe care Steaua le-a efectuat în Spania, Laurenţiu Reghecampf a lansat un avertisment pentru echipele din Liga 1: "Sînt sigur că jucătorii noştri sînt foarte bine pregătiţi, dar n-aş vrea să spun mai multe, ca să nu-i înrăiesc şi mai mult pe cei de la Chiajna. Tuturor le va fi foarte greu să joace împotriva Stelei! Avem foarte multe puncte forte pe care adversarii le vor descoperi în momentul în care vor juca împotriva noastră".

"Salariul de la Rubin şi vin la Steaua"
Giedrius Arlauskis, fostul portar al celor de la Unirea Urziceni, spune că ar accepta pe loc un transfer la Steaua dacă clubul din Ghencea i-ar da aceeaşi bani pe care îi cîştigă la Rubin Kazan, 800.000 de euro: "Poate facem un schimb, contractul rămîne acelaşi, eu cu plăcere schimb şi vin la Steaua. E vorba de contracte, Rubin e mai sus decît Steaua, au jucători de naţională puternici, au clasă mai mare! Dacă Steaua îmi dă cît cîştig acum, vin imediat! Oricum eu o să-mi închei cariera în România, acolo unde am început să joc la nivel înalt".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
radianu
radianu  •  07 Februarie 2014, 15:16

Numai un tampit ca jiji isi doreste in echipa un pensionar plin de ifose care dupa o jumatate de ora alaturi de ceilalti jucatori o sa faca infarct din cauza efortului!

valah7mai1986
valah7mai1986  •  07 Februarie 2014, 14:46

Cate articole au scris mazgalitorii de hartie, pardon de bytes pe tema asta? Ziaristul sportiv care mergea prin tara inainte sa scrie un articol a disparut de mult, azi stau in birou si nu fac nimic.

carol_k
carol_k  •  07 Februarie 2014, 13:06
Postat de copacabana_70 pe 07 Februarie 2014, 09:59

Sanmartean este un jucator capricios ,chiar daca este talentat , nu s-ar acomoda la Steaua unde trebuie sa alergi , sa pui osul...el este tipul de puturos talentat....pe de alta parte lui Adi Popa i s-a cam urcat la cap ca nu are concurenta pe post , si joaca tot mai slab...cat despre Tanase ...face 2 meciuri bune pe sezon si in rest este praf...este greu de zis daca e nevoie de Sanmartean ...poate daca era mai tanar cu 3 ani.

Bun comentariul tau.Cred ca Sanmartean a fost adus pentru a inchide acest sezon si eventual inca unul mai ales pt competitiile din Europa.Puturosi sint toti din pacate si cei tineri.Ca Iancu alearga mai mult dar steril si ineficient nu-l face mai bun.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează