FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Ilie Bărbulescu a murit la 62 de ani // Mesajul pe care Bărbulescu i-l repeta obsesiv lui Adrian Mutu: „Copii, fără inimă nu ajungeți nicăieri”

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 11:27

Ilie Bărbulescu a murit la vârsta de 62 de ani. Adrian Mutu și Bogdan Argeș Vintilă, doi „copii” ai Argeșului, au transmis condoleanțe. 

„Eram mic, la juniorii lui FC Argeș când l-am cunoscut pe nea Ilie. Era foarte respectat, a fost un mare fotbalist. Nu l-am avut antrenor, că pregătea o grupă un pic mai mare, dar vedea și pe la noi, ne mai dădea sfaturi. Ne tot spunea, «Copii, fără inimă, fără rautate, pe teren, nu ajungeți nicăieri! Jucați mereu cu sufletul!». Îmi pare rău, a fost unul dintre modelele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Adrian Mutu pentru GSP.ro. 

Bogdan Argeș Vintilă: „Să ne bucurăm de viață”

„Vreau să transmit condoleanțe familiei. Sunt surprins neplăcut. L-am cunoscut foarte bine. Este un component al echipei de Old Boys de la FC Argeș,  mergeam împreună în deplasări. Viața e surprizătoare. De asta trebuie să ne bucurăm de viață, de tot ce avem. Vine momentul ăsta dintr-odată și rămăi cu ura, cu răutatea” 
- Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB

Vezi și:

Emerich Ienei, devastat: „Au fost copiii mei și e foarte greu când îi pierzi. E groaznic!”

Cum a ajuns la Steaua unul dintre fotbaliştii legendari ai roş-albaştrilor și de ce era poreclit „Balamuc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  01 Februarie 2020, 13:42

Ai avut dreptate Nea Ilie, fara inima, fara sa pui suflet, nu poti sa ajungi fotbalist adevarat. Dumnezeu sa te odihneasca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează