FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Ilie Dumitrescu a analizat CFR Cluj - FCSB » Care crede că e marele avantaj al lui Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 22:57

CFR Cluj și FCSB se vor duela joi, de la ora 21:00, în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB și un apropiat al lui Dan Petrescu, antrenorul lui CFR, a analizat partida dintre cele două favorite la câștigarea campionatului și a găsit marele avantaj al clujenilor.

"FCSB are un lot foarte valoros, dar nu are omogenitatea CFR-ului. Petrescu, pentru că nu a avut meciuri în cupele europene, a folosit etapă de etapă același prim 11. Au fost maximum două schimbări. Toată lumea știe echipa de start de la CFR.

La Steaua nu este omogenitate. Dică a folosit o echipă la meciul cu Plzen, iar la meciul cu Gaz Metan a avut alt prim 11", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

ECHIPE PROBABILE CFR - FCSB

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Culio, Hoban - Nouvier, Deac, Nistor - Balde
Rezerve: Duka, Al. Păun, Djokovici, Omrani, Vera, Boli, Hamed

FCSB: Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J. Morais - Nedelcu, 5. Pintilii - Budescu, Fl. Tănase, Fl. Coman - Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Larie, Ghnohere, Momcilovici, Golofca, Ov. Popescu Man

Citește și: Transformări radicale » CFR și FCSB sunt alte echipe: câți jucători actuali au fost pe teren și în urmă cu un an

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
andrei.f
andrei.f  •  21 Septembrie 2017, 12:05

Intradevar, CFR are un foarte mare avantaj, arbitrajul. In primele 10 meciuri a primit 6 de 11 m, toate la 0-0. Si ce penaltiuri ! Cu dinam0 n-a fost niciun hent la Nedelcearu, nu se stie ce a vazut Gaman, in meciul cu craiova faultul a inceput in afara careului iar la Chiajna, numai Birsan a vazut 11m !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Septembrie 2017, 11:39
Postat de Vladimir Cinezan pe 21 Septembrie 2017, 06:10

Jurnaliști de frunză verde, îi cântați în strună megalomanului fecesebist și marșați continuu pe declarațiile fudule și răutăcioase ale acestuia la adresa ceferiștilor. Acum, Dică mai scoate din apa otrăvită a fântânii cu discursuri și acceptă că CFR este favorită, dar se pare că a uitat ce declara acum câteva zile, că fecesebeiștii vor fi lideri după etapa de la Cluj ! Le-a cântat prea repede prohodul jucătorilor lui Dan Petrescu, cel care, neașteptat de echilibrat, nu s-a aventurat în declarații belicoase înaintea meciului din Gruia. Va fi arena plină, vor veni mulți spectatori din Transilvania, suporteri ai Stelei, nu ai acestei echipe hibrid, FCSB, echipă ce este denumită, în continuare, Steaua de jurnaliștii care par să nu știe că în Liga I nu este nicio echipă cu acest nume. Acea echipă și-a pierdut epoleții undeva prin târlă. La Cluj-Napoca este o zi ploioasă, foarte ploioasă pentru fecesebiști !

Domnul rusesc Vladimir, va rog sa ne arătați statistica cu meciurile directe intre cele 2 echipe si apoi mai discutam. Sigur , nu statistica joaca dar......ce spui tu acolo sunt aberații, frustrări de mici provincial (cu nume rusesc?) si multa ura la adresa uneia din echipe.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  21 Septembrie 2017, 09:51

singura intrebare este daca banii la arbitri vin de la federatie,sau direct de la SRI.THE BLATISTII nu vor sa faca ei plata,ca cica ar fi prea evident ca sunt o sucursala a binomului,divizia campului tactic pe Ardeal

Vezi toate comentariile (15)
Comentează