FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ce l-a marcat pe Ilie Dumitrescu: „Un lucru care mă înspăimântă, deși sunt un tip foarte puternic”

Ilie Dumitrescu este afectat de pandemia de coronavirus
Ilie Dumitrescu este afectat de pandemia de coronavirus

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 09:57

Ilie Dumitrescu a analizat situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus, și spune că este marcat de informațiile pe care le citește și le vede la televizor.

„Trebuie să respectăm toate deciziile luate de autorități și să sperăm că într-o zi o să revenim la normalitate. Referitor la ceea ce se întâmplă acum, niciodată nu am putut să cred și nu am făcut un exercițiu imaginar, chiar dacă mă mai uitam la filme de acest fel. Exercițiul ăsta imaginar chiar să cuprindă toată populația. Este un lucru care pe mine mă înspăimântă, deși sunt un tip foarte puternic. 

Cred că, la un moment dat, se va găsi antidotul pentru nenorocirea asta care a ucis în masă și se va reveni la normalitate. Mă uit o dată la televizor, la ora 13, pentru că sunt epuizat de ceea ce se întâmplă. Mă deconectez de realitatea asta cruntă. Sunt personalități în medicină, în știință, și nu găsesc antidotul. Noi suntem mici. Ar trebui să respectăm ceea ce ne trasează autoritățile, să respectăm asta, spre binele nostru și să revenim la normalitate”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Trebuie să fim alături de cei care sunt implicați în problema asta, cei din sistemul medical, ministerul de interne, cei de la supermarketuri, de la farmacii. Trebuie să înțelegem că e un moment foarte complicat”
Ilie Dumitrescu

Video // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea 

Ilie Dumitrescu: „Mă dedic grădinii, citesc și fac abdomene”

Fostul mare internațional a vorbit și despre cum s-a schimbat viața lui în ultima perioadă și a detaliat activitățile zilnice.

„Pentru mine, fericirea e să pot să mă bucur de lucruri simple și să încercăm să revenim la lucrurile pe care le făceam din pasiune. Eu înotam de obicei 1,5 km, de 4 sau 5 ori pe săptămână. Acum mă dedic grădinii, mă apuc de grădinărit, tund gazonul. Și fac abdomene.

Acum citesc și aș recomanda la toată lumea cartea «The Manager» pentru că mă deconectează total. E despre Mourinho, Wenger și Ferguson. Mai am și cartea «Eu sunt Zlatan» pe care chiar recomand”, a mai adăugat fostul jucător.

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Noul bilanț în România: Peste 2000 de persoane infectate, un sfert dintre ele în Suceava

Ordonanța militară 6 la MAI: municipiul Suceava și 8 localități adiacente, în carantină

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10156162893436307
Johny English  •  31 Martie 2020, 12:20

Iliuta! Io sunt de acord cu matale...asa in mare! Mai putin cu aia, "io sunt un tip tare"! Asta fara suparare!????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează