FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Ilie Dumitrescu: "Dorel Stoica nu mai intră în vederile mele"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Ilie Dumitrescu a vorbit la Fanatik Show despre meciul de aseară, contra Timişoarei, şi spune că revenirea în campionatul României nu a fost grea.

 

"Am înnebunit cînd mi s-au accidentat jucătorii. Bicfalvi mi-a zis că nu mai poate continua şi la accidentarea lui Răduţ s-a rupt tot.

Nu mi-a fost greu să revin pentru că am experienţa de la AEK Atena. Aveam 35 de ani şi jucători în vestiar ca Zagorakis, Katsuranis, Tsartas, jucători care aveau 2 milioane de euro salariu.

Gigi Becali este interesat de echipa Stelei 24 din 24 de ore. ", a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre venirea jucătorilor de la Urziceni şi spune că nici unul din cei care vor veni nu au postul de titular garantat. "Pentru mine nu există titular, toţi jucătorii sînt importanţi. Cei care sînt acum la echipă nu trebuie să se simtă ameninţaţi de cei care vin de la Urziceni. Eu am nevoie de un lot valoric şi nu pot garanta niciunui jucător că este titular", a completat Dumitrescu

Dumitrescu a continuat şi a vorbit despre Dorel Stoica şi despre faptul că l-a felicitat pe Piţurcă. "L-am felicitat pe Victor Piţurcă după victoria pe care obţinut-o la primul meci pe banca Universităţii.

Stoica nu mai intră în vederile mele după ce a declarat că nu ar spune Nu Craiovei", a completat Dumitrescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
nufc
nufc  •  31 August 2010, 11:17

fargo: Eu poate nu am cei 7 ani de acasa,dar tu ai 7 ani impliniti macar?Nu de alta dar am vazut ca suporterii Stelei au maxim 14 ani.S-o umplu pe m@-ta de carne copile,poate asa nu mai toarna un limbric ca tine.

nufc
nufc  •  31 August 2010, 11:15

raul33: La fel si tu.Va dau laptic sa mai cresteti.

nufc
nufc  •  31 August 2010, 11:14

ricifourgroup;sa-mi swugi pul@.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează