FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-1

Ilie Dumitrescu: "Bogdan Stancu a fost omul meciului, a jucat un fotbal total"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, spune că se aştepta la un meci greu cu Victoria Brăneşti, o echipă despre care spune că va pune mari probleme şi altor echipe. Tehnicianul roş-albaştrilor se declară încîntat de evoluţia lui Bogdan Stancu, un fotbalist care a făcut cu brio şi faza ofensivă, şi cea defensivă.

"Aşa cum am anticipat, am întîlnit o echipă bine organizată. Ce m-a surprins a fost organizarea extraordinară, plus condiţia fizică foarte bună. Brăneştiul o să pună mari probleme multor echipe.

Sînt fericit pentru victorie, a fost un meci de luptă, băieţii au fost extraordinari şi am reuşit 3 puncte foarte importante.

Au fost momente bune de joc, dar a fost un moment de cădere la începutul reprizei a doua, încet trebuie să rezolvăm şi această problemă. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi dăruire. Au reuşit să treacă peste momentul greu, iar suporterii care au venit au fost admirabili, am simţit şi eu, de pe bancă, au avut un rol important în seara asta. Sînt convins că şi cei care nu au fost pe stadion au fost cu inima alături de echipă.

Sincer să fiu, am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă. Au fost emoţii, pentru că am revenit într-un loc care pentru mine înseamnă foarte mult. E singurul loc în care simt ceva în stomac, iar asta înseamnă foarte mult pentru mine. E singurul lucru care mă mişcă, exact cînd am avut nevoie, la 1-1, într-un moment delicat, fanii au fost alături de noi. Ne-am creat ocazii, am marcat şi golul victoriei.

Au fost mai mulţi jucători care mi-au plăcut, dar putem să-l numim pe Bogdan Stancu jucătorul meciului. E de mare perspectivă şi pentru naţională, se va impune şi acolo, e un jucător de explozie, a recuperat, a coborît, a închis, prestează un fotbal total.

Nu am avut nici un pic de emoţie pentru Stancu, la 11 metri, are execuţii bune. A fost aproape să mai marcheze şi din lovitură liberă.

Eu n-o să comentez niciodată arbitrajul, îi felicit, au avut o prestaţie bună.  Nu se pune problema să-l pierdem pe Kapetanos, e un jucător vital, singurul jucător de careu, pivot, un număr 9. E sub contract cu noi.

Bonfim are nevoie să se adapteze la sistem, e puţin ieşit din formă, dar am 3 jocuri într-o săptămînă. Am informaţii că Emeghara nu poate juca 3 meciuri într-o săptămînă, deci e o săptămînă grea, eu am nevoie de toţi jucătorii, toţi sînt importanţi.

Trebuie să analizez şi eu jocul, să fac o analiză, nu vor fi schimbări foarte mari pentru următorul meci.

Îl respect foarte mult pe Piţi, e unul dintre marii antrenori ai României. Eu nu cer sfaturi, am zis că vreau anumite informaţii, de care am nevoie, pentru că dînsul a făcut toate transferurile. Nu am nevoie de sfaturi pentru sistem, tactică, pentru absolut nimic. Erau informaţii normale, despre transferuri.

Am primit un mesaj de la Gică Hagi, care m-a felicitat pentru victorie. Am întîlnit o formaţie foarte bine organizată, nu puteam juca între linii, trebuia să desfacem jocul, am avut o posesie bună, aveam nevoie să-mi creeze fundaşii centrali spaţii, a fost o echipă incomodă", a spus Dumitrescu la conferinţa de presă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
spinoza
spinoza  •  17 August 2010, 00:13

Bravo ILIE DUMITRESCU!!! Cu orice echipa care sta cu cu,r.u-n poarta joci greu! Trebuie ceva timp ca echipa sa se sudeze. Da-i inainte cu curaj!!!

adymafia
adymafia  •  17 August 2010, 00:13

bun fotbalist bogdan stancu. ce fotbalist au dat timisoara (latovlevici) care e mai bun ca sepsi si daca o tine tot asa, va fii bun pt nationala

carol_k
carol_k  •  17 August 2010, 00:08

Laaasa Black explicatiile,cand Hagi vorbeste de parca sparge lemne,cand presedintele tarii a spus ca "si-a scos apendicita" si a mai spus ca "i-au scos amigdalitele" ce rost are sa ne dam exigentii de serviciu si sa-i cautam nod in papura unui fotbalist...Toti au derapaje gramaticale pana la urma,nuantarile trebuie facute insa cumva.una e sa vorbesti ca Becali,Borcea,Turcu si alta ca Badea de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează