FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, încurajat să transfere atacantul la care visează! Ilie Dumitrescu: „Vă dau scris, marchează 20-25 de goluri pe an la FCSB!”

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e de părere că Bogdan Stancu (33 de ani, atacant) ar performa în cazul în care s-ar întoarce la FCSB.
Ilie Dumitrescu (52 de ani) e de părere că Bogdan Stancu (33 de ani, atacant) ar performa în cazul în care s-ar întoarce la FCSB.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 18:35 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 18:58

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e de părere că Bogdan Stancu (33 de ani, atacant) ar performa în cazul în care s-ar întoarce la FCSB.

„Vă dau scris, Bogdan Stancu marchează 20-25 de goluri pe sezon dacă vine la FCSB! E o lovitură extraordinară! Probabil că mai are de pus la punct anumite detalii în Turcia. 

E posibil să îl ia altcineva, cine știe, care se mișcă mai bine, mai rapid. Există posibilitatea și ca o altă echipă din România să îl semneze. Eu nu înțeleg de ce s-a retras de la echipa națională, ar fi fost de folos”, a declarat Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu la FCSB

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB și s-a orientat către Turcia. Bogdan Stancu va deveni liber de contract la finalul lunii iunie și nu va accepta prelungirea cu Genclerbirligi în orice condiții. „Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final.

De ce să nu vrea? Nu i-am făcut ofertă încă, dar o să vedem. Am auzit și eu că este liber și vedem. Am înțeles că sunt niște alegeri acolo (n.r. la Genclerbirligi). A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. 

Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată!
- Gigi Becali

Bogdan Stancu, aproape de revenirea la FCSB

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

Becali, încurajat să transfere atacantul la care visează! Ilie Dumitrescu: „Vă dau scris, marchează 20-25 de goluri pe an la FCSB!”

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB

Gigi Becali l-a prezentat pe Alexandru Crețu, noul transfer al lui FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Noua ordine de la FCSB: cum o să arate echipa în mandatul lui Todoran » Andrei Vlad, marele perdant: „Voi avea o discuție cu el”

Gigi Becali, după ce Șumudică l-a păcălit și a ales-o pe CFR Cluj: „Doamne, ferește! O luasem razna. Mai bine cu «Dorodan»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
remarque
remarque  •  02 Iunie 2021, 23:31

Motanul e porecla lui Ovidiu Maier. Stancu era junior pe vremea cand Ovidiu Maier facea meciuri memorabile pe vechiul stadion Ion Moina. U invingea in acei ani pe Rapid si pe Steaua, pe Motan il completau atunci Grigoras, Cioloboc, Ritli, Necula, Bratianu II, Banceu, Cadar, Maris si alti jucatori foarte buni.

ctinescu
ctinescu  •  02 Iunie 2021, 21:18
Postat de stelistdemic01 pe 02 Iunie 2021, 20:17

pt ca parintii tai s-au zgarcit la un prezervativ de calitate..

La tine e mai grav fiindca nu l-au folosit din lipsa de bani.

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  02 Iunie 2021, 20:36

Bă Ilie asta are 33 de ani ,se stinge ușor ușor ,adică nu are cum sa mai dea randament ,nu ca joaca in apărare și trebuie sa degajeze mingea ,un atacant trebuie sa fie iute și vârsta îl tine pe loc ,poate la o echipa care se lupta pt a nu retrogada e bun dar sa cumpăr unul cu nu-știu câte mii de euro mai bine iau doi tineri sau trei de la nu știu ce echipa de prin afara chiar din a doua liga și sunt sigur ca sunt mai bine pregătiți decât prima liga turca .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează