FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

Ilie Dumitrescu, impresionat de doi jucători ai lui Reghecampf: „Extraordinar!”

CFR Cluj - CSU Craiova. Ilie Dumitrescu i-a remarcat la pauză pe jucătorii oltenilor Andrei Ivan și Lyes Houri. După 45 de minute, campioana conducea cu 1-0.
CFR Cluj - CSU Craiova. Ilie Dumitrescu i-a remarcat la pauză pe jucătorii oltenilor Andrei Ivan și Lyes Houri. După 45 de minute, campioana conducea cu 1-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 22:00 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 22:06

CFR Cluj - CSU Craiova. Ilie Dumitrescu i-a remarcat la pauză pe jucătorii oltenilor Andrei Ivan și Lyes Houri. După 45 de minute, campioana conducea cu 1-0.

Toate detaliile despre CFR Cluj - CSU Craiova, AICI!

„Anticipam ca CFR să facă un pressing avansat, dar la un moment dat nu a mai reușit să-l susțină. 

Mi-a plăcut foarte mult jocul lui Houri, a dat niște pase extraordinare. De asemenea, foarte activ și Andrei Ivan. Mi-a plăcut foarte mult cum a cerut mingea în profunzime, deși a ratat câteva ocazii”, a declarat „Mister” în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Nistor e sub nivelul lui de nu știu cât timp. Mă enervează și pasul ăsta la portar, a devenit o obsesie. Pigliacelli are un joc de picior foarte bun, dar... frate, numai lui să-i dai?!
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

CFR Cluj - CSU Craiova. Ce s-a întâmplat în prima repriză:

  • CFR Cluj a deschis scorul la prima șansă de gol. Singura de altfel a „feroviarilor” din primul act. Andrei Burcă a transformat la „scurt” centrarea lui Petrila din corner (20). 
  • Craiova putea egal rapid, însă Andrei Ivan s-a pierdut în fața lui Bălgrădean și a șutat fix în portar, deși avea timp să-l ocolească (23). 
  • Același Ivan a mai irosit o șansă 3 minute mai târziu. Găman l-a găsit perfect cu o pasă expediată peste apărarea ardelenilor, dar atacantul oltenilor a ratat întâlnirea cu balonul, care l-a lovit în cap. 
  • Până la pauză, Universitatea Craiova a mai ratat o dată. Tot prin Ivan. În urma unui corner, „nouarul” lui Reghecampf a încercat să reia spectaculos, însă a ratat complet execuția din 3 metri.

Citește mai multe știri de actualitate:

Marius Croitoru șochează: „La vară închei contractul cu Botoșani! Visez să antrenez altă echipă din România” » Indiciile oferite de antrenor

L-a trimis în Liga 3! » GSP a aflat decizia lui Dan Petrescu în cazul ultimului transfer bifat de CFR

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
4343845399069243
Ionel Stauciuc  •  21 Septembrie 2021, 08:23

Oricât ar fi de elegant Ilie Dumitrescu, exista doar un singur,,Mister" in fotbalul românesc : ,,procurorul " Cornel Dinu. De remarcat,insa , pertinenta comentarilor fostului mare jucãtor stelist.

calinescu_
calinescu_  •  20 Septembrie 2021, 22:56

DUMITRESCULE , MAI LASA-NE CU DRAGOSTEA TA PENTRU HAGI ...!!! BAIATUL ASTA E ORICE NUMAI FOTBALIST NU ....!!!!! CU COMENTARIILE TALE SI ALE LUI CRACIUNESCU ADUCETI MARE DESERVICIU COIMPETITIEI ....!!! AFARA CU CRACIUNESCU CARE NU POATE FI OBIECTIV NICIODATA .... !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează