FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

Ilie Dumitrescu știe ce îi mai lipsește lui Olaru pentru un transfer tare: „Contează enorm! Orice scouter se uită la asta”

Darius Olaru/ foto: Raed Krishan (GSP)
Darius Olaru/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 08:37 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 10:33

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al Stelei, crede că Dariu Olaru, căpitanul de la FCSB, trebuie să facă mai bine faza defensivă pentru a prinde un transfer într-un campionat superior Superligii.

Olaru a marcat un hattrick cu UTA, scor 4-0, și a ajuns la 13 goluri în acest sezon în Liga 1, fiind golgeterul competiției. Însă , Ilie Dumitrescu i-a atras atenția că, în poziția de inter pe care joacă la FCSB, trebuie să se apere mai bine.

Olaru a fost MVP cu UTA, dar FCSB a avut și o „mână moartă” » Fotbalistul care a primit nota 4
FCSB - UTA 4-0
Olaru a fost MVP cu UTA, dar FCSB a avut și o „mână moartă” » Fotbalistul care a primit nota 4

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Darius Olaru: „Aici trebuie să mai lucreze”

„E într-o formă foarte bună, un lider incontestabil al echipei, cu cifre foarte bune. E o soluție pentru Edi Iordănescu, dar trebuie să rămână la același nivel. Și trebuie să înțeleagă că sunt momente când trebuie să facă și faza defensivă.

La nivel internațional ai nevoie și de joc fară minge, mai ales ca inter. Contează enorm! La fiecare meci trebuie să aibă reacție. Va fi transferat ca inter. În poziția asta, trebuie să joci un fotbal total. Pe faza ofensivă e extraordinar. Trebuie să faci tot timpul chestia asta. 

Orice scouter vine să îl vadă se uită la asta, mai ales în fotbalul important. Aici mai trebuie să lucreze. Sunt momente când se pierde mingea și el nu face chestia asta. Nu vreau să scot asta în evidență, pentru că e seara lui. E un sfat de la mine pentru el. E nevoie și de joc fară minge ca să prinzi un transfer important pe o sumă mare", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

9este nota primită de Olaru în caseta GSP, pentru prestația cu UTA

VIDEO. Darius Olaru: „Nu mă gândesc la transfer deocamdată, trebuie să luăm campionatul”

„„Nu mă gândesc la transfer deocamdată, trebuie să-mi fac treaba aici. Mă bucur pentru românii care s-au transferat în campionatele puternice (n.r. Radu Drăgușin la Tottenham și Horațiu Moldovan la Atletico Madrid). Le doresc mult succes și cred că vor face o treabă bună. Sper să facem cât mai mulți pasul, pentru asta muncim din greu. 

Îmi doresc un transfer, dar la sfârșitul campionatului, deocamdată trebuie să-mi îndeplinesc obiectivul. Deja am 4 ani aici și cred că e momentul să câștigăm campionatul. Trebuie să ne analizăm bine următorul adversar, să pregătim bine meciul săptămâna aceasta, să dăm totul pentru a câștiga”, a declarat Olaru după meciul cu UTA.

Citește și:

Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”
FCSB - UTA 4-0
Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”
Sărbătoare de lider! Imaginile surprinse de reporterii GSP, imediat după FCSB - UTA
FCSB - UTA 4-0
Sărbătoare de lider! Imaginile surprinse de reporterii GSP, imediat după FCSB - UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează