FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ilie Dumitrescu, despre apariția-surpriză din primul "11" roș-albastru: "Nici nu mai țin minte cum arată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 19:36

Ilie Dumitrescu a făcut analiza primului ”11” aliniat de Laurențiu Reghecampf pentru meciul cu Dinamo din această seară.

"Nici nu mai țin minte cum arată Pleașcă. A jucat la Steaua II, la meciul ăla am lipsit, nu l-am văzut. Probabil va avea un aport ofensiv mai mare.

Avem doi fundași centrali fără o viteză foarte bună și cu probleme în jocul aerian. Cuplul de mijlocași centrali va fi determinant. În ultimii 30 de metri Steaua arată foarte bine. Steaua are rezerve foarte bune pentru atac", a reacționat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Văd un meci echilibrat care se va îndrepta către un egal, deși n-ar fi bun pentru niciuna dintre echipe. Cred că antrenorul lui Dinamo își joacă ultima carte pentru titlu. Steaua s-ar descurca și cu un egal" Gabi Balint

Echipele de start:

FCSB: Fl. Niță – Pleașcă, Pintilii, Moke, Momcilovici – Muniru, Ov. Popescu – Enache, Fl. Tănase, De Amorim – Alibec (cpt)
Antrenor: Laurențiu Reghecampf
Rezerve: Stăncioiu – Tudorie, Jakolis, Achim, Boldrin, Gnohere, Man

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip (cpt) – Busuladzici, Mahlangu – Hanca, Bawab, M. Oliva – Nemec.
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: I. Popescu – Rivaldinho, D. Nistor, D. Popa, Dielna, P. Petre, Dudea.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează