FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Ilie Dumitrescu despre moartea lui Bărbulescu: „Am fost cutremurat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 11:44

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a vorbit despre tragedia petrecută sâmbătă, 1 februarie, când fostul fotbalist Ilie Bărbulescu s-a stins din viață la 62 de ani.

Am fost cutremurat. Când a început emisiunea în ziua aceea mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Nu deschisesem niciun site până atunci. Nu-mi venea să cred. Apoi, mesajele s-au înmulțit. Uluitor. Bărbulescu? O forță ca jucător, fotbalist imens”, a declarat Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Ilie Bărbulescu a murit la 62 de ani

Dumitrescu a rememorat meciul Steaua - Honved 4-1 din Cupa Campionilor (sezonul 1985-1986), la care a asistat din tribune, când Ilie Bărbulescu a marcat un gol de generic.

„Golul cu Honved va rămâne în istorie! Am fost și eu la acel meci. Nu-l voi uita niciodată. Eram în tribună, chiar în spatele porții la care a marcat Ilie Bărbulescu. În peluză, puțin mai sus de poartă. A fost ceva fantastic”, a mai spus Dumitrescu, pentru aceeași sursă citată.

ILIE BĂRBULESCU, CAMPION EUROPEAN CU STEAUA

Ilie Bărbulescu a evoluat timp de 3 sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”.

Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. Acesta a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României. 

Gică Hagi, prima reacție după transferul lui Ianis la Rangers: „Un singur lucru vreau să lămuresc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  03 Februarie 2020, 13:33

O fi ramas (cutremurat) din 31 ian. Si asta a inceput sa bata campii (s-a molipsit de la telemeau de pipera).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează