FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Ilie Dumitrescu e tranșant în legătură cu situația formației roș-albastre: "Eu nu cunosc altă «Stea» în afară de asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 20:32

Războiul dintre Steaua și CSA a împărțit în două legendele roș-albaștrilor. O parte a declarat că va susține echipa lui Becali, iar cealaltă parte va fi alături de trupa care va lua naștere anul acesta în Liga a 5-a.

Ilie Dumitrescu însă spune că nu cunoaște o altă echipă în afară de cea a lui Gigi Becali.

"Este clar că vom asista în viitorul apropiat la o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Ca atare, noi cei care am fost obişnuiţi să spunem « Steaua Bucureşti» va trebui să reformulăm, să îi spunem altfel. Eu sunt fan Steaua, o să ţin în continuare cu «FC cum se va numi ea».

Eu sunt crescut de la 8 ani la Steaua, acolo m-am format, acolo m-am dezvoltat ca om, de acolo am avut şansa să fiu transferat în Anglia, la Tottenham. Cariera mi-am încheiat-o la noua echipă, care era continuatoarea echipei. Eu nu conosc altă «Stea», aceasta e echipa Steaua pentru mine", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Becali nu mi-a dat nici măcar mesaj de sărbători. Nici el şi nici altcineva de la echipă. Eu nu am niciun interes, spun doar ce simt eu ca fost jucător al echipei" Ilie Dumitrescu

Playtech: PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2017, 19:06

Depinde ce * cunoaste* Justitia sau cine trebuie sa *cunoasca*.

dumitavi
dumitavi  •  06 Ianuarie 2017, 17:59
Postat de timm pe 06 Ianuarie 2017, 15:24

Trofeele, palmaresul, sigla, numele, marca STEAUA, totul apartine CSA. Mai are un lucru de sechestrat 37 de milioane de la infractorul Gigi. Gigi sechestreaza oameni in portbagajul masinii. E o diferenta intre CSA si infractorul GIGI.

Presupun ca ai si argumente pentru acea evaluare de 37.000.000, nu? Toti cei ce sustineti MAPN in acest demers, sunteti orbi. Inca o precizare, pentru a nu fi acuzat ca sunt "gigist", nu sunt fan Steaua, Becali, nici macar fan fotbal. Sunt insa total impotriva abuzurilor Statului prin functionarii sai, iar aici despre asta este vorba. Asistam la o furaciune de toată frumusetea care, dacă vă reusi, ne va arata în câțiva ani, după ce Steaua finanțată de proști(noi) va ajunge în L1, cine sunt adevărații regizori ai acestei piese. Pentru ca, la un moment dat, actorii de acum vor fi îndepărtați și regizorul va primi ce-I aparține.

sorin965
sorin965  •  06 Ianuarie 2017, 16:58
Postat de timm pe 06 Ianuarie 2017, 16:10

Gigistule esti chiar prost lipsit de informatie si indoctrinat.FCSB-ul lui Gigi Becali a fost evacuat din Ghencea in 2015, iar trofeele au rămas pe holurile templului unde au fost cucerite. Clubul Sportiv al Armatei, deținătoarea mărcii, culorilor, palmaresului și istoriei, va inaugura săptămâna viitoare propriul muzeu la stadionul Steaua, unde va fi expusă și Cupa Campionilor cucerită în 1986.

Băi prostovane era vorba despre cupa campionilor din 86 , tu sustii ca ea se afla la clubul armatei ???? atat de prost esti ? chiar nu stii unde se afla ? alea nu se dau acasa *** . Nu te mai da mare jurist, avocat sau cine stie ce inchipuit , totul e o mare frauda daca ai putina cultura legislativa . Las-o moale fixomane ca nu e vorba aici de jijisme sau nu stiu ce lingai , e vorba de o mare nedreptate ce nu conteaza cui se face important este ca armata si-a depasit atributiunile si menirea . Lehamite de tine , ei si alti ca voi ! O tara de *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează