FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu îl apără pe Cristi Bălgrădean după ce a semnat cu CFR Cluj! Acuză FCSB: „Să ne gândim la ce simte el”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 20:24

Ilie Dumitrescu a comentat decizia portarului Cristi Bălgrădean (31 de ani) de a semna cu CFR Cluj și de a nu-și anunța actuala echipă, FCSB. 

Fostul internațional consideră că FCSB trebuia să-l întrebe ce planuri are și nu crede că Bălgrădean nu a fost concentrat la meciul cu FC Botoșani, 2-2. 

„La cum îl cunosc pe Bălgrădean, din cum l-am văzut, nu-l văd să se dea la o parte. Niciodată! Ar trebui să ne gândim la ce simte un jucător care în ultimii 3 sau 4 ani, de când e la club, a fost cel mai constant și clubul nu-i spune «Hai la masă, hai să discutăm. Ce planuri ai?». Nu știu ce discuții au fost și dacă s-au discutat. Probabil că nu...

Lui Bălgrădean nu-i asigură nimeni postul de titular la CFR Cluj. Trebuie să aibă constanță, să aibă meciuri în picioare. Într-adevăr, să nu anunți clubul că ai semnat nu a fost bine. E un lucru pe care Bălgrădean nu l-a gestionat bine. Ar fi trebuit să se ducă la conducere să spună «Domnilor, prelungim contractul? Sau semnez cu altă echipă? Uite, am oferta asta»”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Dică a vrut să renunțe la „calul troian” Bălgrădean! Incredibil, cine a fost susținătorul portarului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
111532340455383
Bica Radiera  •  06 Martie 2020, 10:37

nu stiu citi stiu ce inseamna etica in comparatie cu morala. dar daca am tine cont de multe compromisuri in istorie unde am jucat la doua capete si chiar ne-am impuscat aliatii de moment se pare ca a lasat urme grele in ceea ce priveste caracterul romanilor. in pofida inteligentei si al talentului artistic are probleme de caracter. jocul la doua capete plus smecheria lui despre care petrica tzutzea spunea ca au o arma imbatabila astia anume prostia este clar. cum sa aprobi acest fel de om care joaca la o echipa ce il plateste foarte bine si i-a dat o sansa ca el de fapt pe ascuns sa lucreze clubul cu ehcipa adversa cu care se lupta la titlu. bun. sa spunem ca nu ar fi tradat . dar daca ar lua un gol cu cfr sau un altul care sa o descalifice pe fcsb tot asa ati gindi? este ca cearta cu nevasta care iti spune ca te-a iertat ca ai spart o farfurie. dar sparge ea o farfurie si ii atragi atentia ai sa vezi ca iti va aduce aminte de ceva ce ar fi trebuit uitat. "dar ce tu nu ai spart una?" si asta dupa iertare. asa si acum. balgradean a procedat imoral. putea sa faca asta din vara. putea promite ceva dar dece sa te ascunzi de club? procedura lui este avocatul fcsb-eului. daca ilie dumitrescu are alte valori este treaba lui. cit priveste moralitatea lui dumitrescu o stim foarte bine asa ca azi incearca sa rastoarne ideea de moral . as mai adauga vorba romaneasca " pe cine nu lasi sa moara te va omori." atit.

rumunek
rumunek  •  06 Martie 2020, 10:19

Întrebat dacă există posibilitatea ca Arlauskis, al cărui contract se termină la vară, să semneze cu FCSB, marele vorbitor Bogdan Mara a spus: “nu e posibil, Arla e un băiat cu caracter”. Altfel spus, bun venit Pufi, fără caracter! Am mai scris, pe Mara trebuie doar să-l lași să vorbească.

402220920339446
Iliescu Iulian  •  06 Martie 2020, 07:50

Când l-ai furat pe Vlad de la Craiova nu ai mai făcut atât scandal vezi roată se invarte

Vezi toate comentariile (12)
Comentează