FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, atac fără menajamente la Bradley de Nooijer, jucătorul dorit de FCSB: „Mă mir că joacă! Are deficiențe mari”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 10:57

FCSB îl dorește cu insistență pe fundașul stânga olandez Bradley De Nooijer, 21 de ani, de la Viitorul.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre De Nooijer și a criticat în termeni duri prestația acestuia pe faza defensivă:

Are deficiențe foarte mari pe faza defensivă. Mă mir cum de joacă la Viitorul. Am văzut că în foarte multe meciuri a greșit foarte grav. E sclipitor pe fază ofensivă, dar pe faza defensivă greșește. Am văzut că în multe meciuri nu se informa, îi lua adversarul mingea, făcea penalty-uri și multe greşeli.

Copilul ăsta n-a progresat pe faza defensivă. Eu nu știu cum joacă. De multe ori am discutat cu Hagi pe tema asta. Zicea că e tânăr, că lucrează foarte mult și că speră să elimine din greşeli. Dar nu am văzut niciun progres.

Are şcoala olandeză, are capacitate de efort fantastică, face banda și creează superioritate din linia a treia. Dar face greşeli de informare, de poziţionare. În plus, în duelurile unu contra unu e foarte uşor de depăşit. Sunt foarte aspru pentru că sunt momente când greşeala personală distruge tot sistemul ăsta bine construit de Hagi”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

 

de nooijer

1.300.000 €este cota lui De Nooijer, potrivit transfermarkt

Olandezul De Nooijer a jucat la juniorii lui Sparta Rotterdam și Dordrecht. A ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, și nu a costat clubul de la malul mării niciun ban.

Citește și:

Viitorul confirmă interesul celor de la FCSB pentru Bradley de Nooijer: „Doar în aceste condiții va ajunge acolo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  27 Mai 2019, 17:05

Dumitrescu are o opinie. Eu cred ca Bradley de Nooijer e un bun jucator si e pe drumul cel bun. Ilie zice ceva,are o parere dar baiatul e tanar are 20 de ani si poate progresa mult. Eu cred in Bradley!

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Mai 2019, 13:21

E perfect pentru fcsb,nu-l ascultati pe Ilie,luati-l acum.

digei
digei  •  27 Mai 2019, 13:12

Becali si-a luat purtator de cuvant, si-asa e mereu prezent la TV, de ce sa nu-si rezolve frustrarile pe banii companiilor care platesc publicitate. Pana ca jucatorul sa-l refuze pe Becali n-au avut nici o parere despre jucator, abia de atunci au inceput sa aiba "pareri"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează