FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Dumitrescu: "Dorel Stoica va face azi primul antrenament cu Craiova"

brandan
brandan

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Ilie Dumitrescu a spus într-o conferinţa de presă că şi-l doreşte foarte mult pe Brandan şi că această pauză competiţională este bună pentru echipa Stelei.

 

"Tănase are o ruptură şi va trebui să stea cam 3 săptămîni. Rădut a suferit o contuzie ş din păcate nu a mai putut fi în lotul echipei naţionale, dar în vreo 10 zile va reveni pe teren.

Prinde bine această pauză pentru că noi am făcut o campanie masivă de transferuri şi avem nevoie de timp să ne obişnuim unul cu altul.

La Steaua nu există pauză pentru bucurii. Vom avea o perioadă de pregătire destul de intensă. Pentru mine, Steaua ideală este atunci cînd subordonează adversarul şi cîştigă trei puncte.

Gigi Becali a făcut o demonstraţie de forţă şi Steaua este favorită la titlu.

Eu mi-l doresc foarte mult pe Brandan şi îmi doresc să rezolvăm acest transfer", a spus Ilie Dumitrescu.

Antrenorul Stelei a continuat şi a vorbit despre Dorel Stoica, Florentin Matei şi Zapata. "Florentin Matei este un copil de mare perspectivă, e foarte tînăr. Este greu să facă pasul la prima echipă pentru că el nu joacă nici la echipa a doua.

Sîntem acoperiţi pe toate posturile, s-au făcut investiţii masive şi sînt mulţumit de lot.

Cînd l-am chemat pe Gardoş să îl anunţ că este titular mi-a zis că a crezut că l-am chemat să îi spun că nu îl mai vreau în echipă.

Dorel Stoica va deveni jucătorul Craiovei şi astăzi va face primul antrenament. Eu am avut o discuţie cu el după ce a spus că este dărîmat că a plecat Piţurcă. I-am zis să îmi spună dacă mai vrea să continue şi a zis că nu are nici o problemă cu Craiova, dar se pare că nu a fost aşa.

Pe Zapata îl vom folosi doar dacă vom avea nevoie urgentă", a completat Dumitrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
dagmar.09
dagmar.09  •  31 August 2010, 17:08

Iar pentru Ilie...ce sa zic ! Ce a facut? A fript-o in Elvetzia..si a pierdut 2 puncte acasa cu cea mai slab clasata contracandidata! Noua Zeelanda al pandeste! Ca o sa vina Dimamo,Raidpid,Cu.Fum . resti...aia grei nu gluma...

xxl2damax
xxl2damax  •  31 August 2010, 17:02

Adevarul e ca se vad oamenii k-lumea.. astia de la oras.. din Bucuresti.. nu ca restul (taranii din afara)..

dagmar.09
dagmar.09  •  31 August 2010, 17:00

Numai ca sa ii aduca pe aia 3 de la Sportul,ii ia ala de peste Prut totzi banii de buget din primaria Craiovei ! Ii tzine nevandutzi de 7 ani ,pe Varga,Balan si Curelea..si o sa ii dea lui pitzipoanca,pe 250.000 la pachet! (pachet de tampoane!)

Vezi toate comentariile (44)
Comentează