FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu nu i-a rămas dator lui Dică: "Să vedeți ce va fi cu Călărași!"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 20:33

Ilie Dumitrescu l-a ironizat din nou pe antrenorul FCSB, Nicolae Dică, după ce tehnicianul a ieșit ieri într-o conferință de presă și a încercat să le explice tuturor că echipa sa stă foarte bine fizic și, conform parametrilor InStat, aleargă precum echipele din Champions League.

" FCSB va alerga 117 kilometri (n.r. cu Dunărea Călărași), mai mult decât în Premier League. Avem cel mai bun preparator fizic din Europa, e normal.

Important e că se cristalizează un prim «11». Faptul că nu e "Bizonul" nu contează, trebuie să îi dai minute și lui Rusescu. Gnohere va intra probabil în repriza a doua, e un jucător care marchează, dar și care creează spații", a spus azi Ilie Dumitescu, la TV Digi Sport.

Reacția de ieri a lui Dică a venit după ce Ilie Dumitrescu declarase zilele trecute că FCSB cade fizic pe finalul meciurilor.

Meciul dintre FCSB și Dunărea Călărași se joacă în această seară, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. Partida poate fi urmărită AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
705579789543629
Marian Radu  •  24 Septembrie 2018, 00:12

*** asta de dumitrescu, cind a fost "antrenor" la jiji, a avut ceva rezultate ???!!! Un ZERO, si mai are tupeul si nesimtirea, sa se ia de "du-te dica, du-te..."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  23 Septembrie 2018, 22:11

bre *** de cand esti tu un mare tehnician,faptul ca ai jucat fotbal nu inseamna ca esti si un tehnician bun,vezi de vechiturile tale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează