FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Gică Hagi » Ce urmează la Viitorul: „Am ieșit la un prânz cu el și mi-a spus tot”

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a discutat cu Gică Hagi (55 de ani) și dezvăluie planurile pe termen scurt ale patronului de la Viitorul.
Ilie Dumitrescu (51 de ani) a discutat cu Gică Hagi (55 de ani) și dezvăluie planurile pe termen scurt ale patronului de la Viitorul.

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 09:30 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:09

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a discutat cu Gică Hagi (55 de ani) și dezvăluie planurile pe termen scurt ale patronului de la Viitorul.

Ilie Dumitrescu și Gică Hagi, colegi în „Generația de Aur”, păstrează o relație apropiată. Fostul atacant al naționalei spune că „Regele” se concentrează în acest moment pe echipa U19, calificată în preliminariile UEFA Youth League, competiție echivalentă cu Liga Campionilor, dar pentru jucătorii sub 19 ani. Dumitrescu îl liniștește și pe Ruben Barrera.

Ilie Dumitrescu: „Ruben Barrera are tot confortul”

„Ruben de la Barrera are toată susţinerea lui Gică Hagi. Vă spun sigur acest lucru, pentru că în pauza pentru echipa naţională am ieşit la un prânz cu Hagi. Mi-a spus că se vede o singură dată pe săptămână cu antrenorul pentru a discuta chestii generale. Ruben de la Barrera are tot confortul şi se bucură de toată încrederea. Pe undeva este normal, are nevoie de ceva timp pentru a-şi implementa ideile. 

Gică se implică foarte mult în această perioadă la echipa de Youth, care va juca în Liga Campionilor. Vrea să facă tot posibilul pentru a merge cu echipa de tineret cât mai sus în această competiţie", a declarat Ilie Dumitrescu citat de digisport.ro.

1 punctare Viitorul după primele 3 meciuri cu Ruben Barrera pe bancă

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIITORUL - CRAIOVA 1-4. Gabi Iancu, iritat la flash-interviu: „Altă întrebare!” + ce spune despre transfer

Ruben de la Barerra, după ce a dus echipa pe ultimul loc: „Nu stăm rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  15 Septembrie 2020, 22:21

Lasati vrajelile! inca 2 infrangeri si pleaca in vacanta spaniolul

180190845824463
Mihnea Iorga  •  15 Septembrie 2020, 10:49

Gica Hagi daca nu cumpara o echipa de Tercera din Spania catre care sa inceapa sa isi trimita juniorii si pe care sa o urce treptat, treptat catre Primera nu va reusi sa vanda niciodata jucatori cu peste 30 de milioane...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează