FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Avertisment pentru Rapid după campania agresivă de transferuri: „Iosif, nu va fi ușor!”

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 20:22 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 22:03

Campania de transferuri a Rapidului l-a impresionat profund pe fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (52 de ani). 

Odată cu promovarea în prima ligă, Rapid s-a întărit serios. Alb-vișiniii au punctat în special în defensivă, aducându-i pe Claudiu Belu-Iordache (fundaș dreapta), Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore (fundași centrali), Junior Morais (fundaș stânga), Alexandru Albu și Ljuban Crepulja (închizători). Pe lângă cei 6 jucători menționați, rapidiștii l-au adus și pe Nicolae Carnat, aripă dreapta. 

Ilie Dumitrescu laudă transferurile lui Rapid și avertizează: „Iosif, nu va fi ușor”

Campania de transferuri a giuleștenilor l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, care l-a lăudat pe Daniel Niculae, președintele lui Rapid, dar a și tras un semnal de alarmă: e nevoie de timp pentru ca nou promovata să aibă rezultate.

Sunt mișcări inteligente, aduci jucători cu experiență și există totuși un nucleu de jucători tineri, cu potențial, cu care au și promovat. Ai nevoie de maturitate, să existe un astfel de mix. Vorbind de lideri incontestabili, Dragoș Grigore - Săpunaru reprezintă un cuplu de fundași centrali extrem de important.

Daniel Niculae s-a mișcat foarte, foarte bine. Eu l-aș fi luat și pe Herea, dar nu mai poate, că a semnat cu Metaloglobus. Dar merita și el”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Întrebat despre șansele Rapidului de a ajunge în play-off, Ilie Dumitrescu a fost franc: „E greu. Este nevoie de timp pentru cei care sunt la debut în Liga 1: Sefer, Hlistei, ai nevoie de timp. Dar contează foarte mult experiența jucătorilor consacrați, care sunt lideri, cu mentalitate de învingători. 

Nu va fi ușor pentru Mihai (Iosif, antrenorul - n.r.) peste noapte, vor apărea mulți jucători noi în echipă. Este nevoie de timp, trebuie înțeles asta, dar la un moment dat echipa asta va arăta bine”.

Cum ar putea arăta Rapid în 2020/2021: Moldovan - Belu, Săpunaru, Grigore, Morais - Sefer, Albu, Crepulja, R. Ilie - Bălan, Hlistei

VIDEO. Rapidiștii, declarații despre planurile pentru Liga 1 la conferința de presă

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show la conferința de prezentare a lui Săpunaru și Morais: „Vorbește sau te amendez!”

Ionuț Voicu a semnat cu Rapid! Ce funcție va ocupa: „Este un nou început”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iung811
iung811  •  04 Iulie 2021, 22:51
Postat de bazinga pe 04 Iulie 2021, 22:15

RAPID--- CIMITIRUL ELEFANTILOR!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  04 Iulie 2021, 22:15

RAPID--- CIMITIRUL ELEFANTILOR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează