FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu, reacție vehementă despre conducerea lui CFR Cluj: „Doar un club condus de diletanți sau de amatori făcea asta”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 20:18

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la CFR Cluj și a criticat faptul că șefii clubului nu au avut un înlocuitor pentru Toni Conceicao.

Numai dacă acest club era condus de diletanți sau de amatori nu avea asigurat un înlocuitor pentru Conceicao. El a avut un parcurs destul de bun. Nu îl dai afară, dacă nu ai alternativă”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu:„ Semne că revine Petrescu”

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, echipă cu care a câștigat campionatul în sezonul trecut.

„E un semn faptul că a ajuns Boli. Asta pe lângă faptul că nu a mai plecat nici Ioniță, care avea ofertă. El e singura persoană care nu are nevoie de acomodare pentru a cunoaște și a gestiona lotul”, a adăugat Dumitrescu.

În prezent, CFR Cluj este condusă de Alin Minteuan, antrenorul echipei secunde a clubului, iar șefii echipei discută readucerea lui Dan Petrescu.

Citește și:

CFR Cluj l-a căutat pe Victor Pițurcă » Fostul selecționer dă toate detaliile: „I-am spus că vorbim mâine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  27 Februarie 2019, 10:38

o spune unul care s-a purtat ca un profesionist in Anglia :P. Unde in loc sa se ocupe de fotbal, s-a cuplat cu nevasta unui politist. Asta in conditiile in care pe langa fotbalisti roiesc femeile frumoase si potrivite pentru acesti profesionisti :))))))))). Dar na, *** ajuns domn si analist de fotbal, stie ce vorbeste :P. Du-te Ilie.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează