FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, replică dură pentru Reghecampf după interviul din Gazetă: "A ajuns el să dea lecții"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 21:14

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, l-a taxat pe Laurențiu Reghecampf, 42 de ani, pentru mesajul pe care l-a avut pentru Nicolae Dică legat de felul în care a gestionat relația cu Denis Alibec. Îi aduce aminte acestuia cum s-a comportat cu Alexandru Tudorie.

"Reghecampf i-a spus lui Tudorie să care bagajele, că la asta e bun. În direct la TV. Despre ce discutăm acum? El nu a atacat jucătorii la TV? A ajuns Reghecampf să dea lecții, dar el a făcut același lucru", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Tudorie e bine, e înalt, are 1.90 metri, e frumos. E la echipa a doua. O să ne mai ajute, când o să avem bagaje, să cărăm ceva. Acum e la echipa a doua, fără supărare și ocolișuri. Ăsta e nivelul. Nu pot să-l apăr mai mult"
Reghecampf despre Tudorie, în decembrie 2016 

Reghecampf, în interviul publicat azi de GSP: "Fiecare antrenor trebuie să aibă rol de psiholog. Şi să aibă răbdare. Alibec este un jucător de valoare, dar este capricios. Nu este deloc OK să dai răspunsuri pentru jucători pe la televizor. Discuțiile astea trebuie să fie între patru, șase, opt ochi. Discuțiile la televizor nu le văd normale la un antrenor, mai ales când vorbești de echipa ta și de jucătorii tăi. Nu-l critic pe Dică și nu-i iau apărarea lui Alibec, dar eu n-aș putea niciodată să-i răspund unui jucător la TV. Dacă aș avea ceva de spus, l-aș chema la mine în birou și aș vorbi pe față lucrurile". Interviul complet AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1442171782578369
Claudiu Manasses  •  10 Iunie 2018, 11:07

bv. Ilie...... bine punctat.

firstsisif
firstsisif  •  09 Iunie 2018, 23:23
Postat de Stelian Tică Pană pe 09 Iunie 2018, 11:05

Ce logică aiurea! In afară că povestește meciul la tv și îl aprobă mereu pe Becali ce mai face Ilie Dumitrescu? Adică unul care a facut un accident de circulație, de exemplu, nu are voie să reclame un alt accident, pe motiv că "tocmai tu vorbești?". Asta o practică politicienii de azi și lăudătorii lor la tv când nu au alte argumente (de genul "ce ai voștri n-au furat"). Replici ca aceasta, menite să scuze greșelile altora, sunt deja expirate.

Nu ai dreptate. Comparatia cu accidentul de circulatie este deplasata. Aici este vorba de faptul ca Reghe a facut pe vremuri acelasi lucru pe care acuma il critica la Dica!

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Iunie 2018, 15:12

SECUNDUL s-a trezit vorbind !!! Cred ca dna. principal l-a urecheat rau de tot !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează