FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Ilie Dumitrescu s-a enervat în direct la TV după Derby: „Pe bune?! Eu nu suport asta!” » Ce jucător a criticat vehement

Ilie Dumitrescu a analizat Derby de România +38   FOTO
Ilie Dumitrescu a analizat Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 08:55 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 09:22

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, 3-2, după un meci spectaculos, iar Ilie Dumitrescu s-a enervat la finalul partidei când a analizat al doilea gol marcat de formația alb-roșie.

Fostul internațional a analizat golul marcat de Adam Nemec și i-a taxat pe fundașii de la FCSB pentru modul în care s-au apărat. Cel mai criticat a fost Andrei Miron (26 de ani), acuzat de faptul că l-a lăsat prea ușor pe Deian Sorescu să centreze.

„Aș vrea să vedeți un lucru, cum tratează faza asta Miron. Nu face presing de întâmpinare! Și aș vrea să vedeți acum un aspect. Deci el își pune mâinile la spate și îl invită pe Sorescu «Fii, te rog, amabil, ia uită-te puțin dacă există vreun om liber».

Nu faci presing de întâmpinare, nu mergi să blochezi, rămâi acolo și pui mâinile la spate. Adică mă faci să înțeleg «Poți să centrezi, să nu mă lovești în mână la faza asta». El e simpatic. Trebuie să mergi, să faci presing de întâmpinare! Deci tu pui mâinile la spate «Te rog eu frumos, ia vezi, e cineva liber? Ai vreo soluție?».

Eu nu suport asta! Cu un picior așa, cu mâinile la spate și cu piciorul să recupereze așa.... Cum e asta? Adică eu să stau cu mâinile la spate și să mai fac și cu piciorul așa? Nici nu pot să fac pentru că o cad de pe scaun. Pe bune? Păi astea sunt faze la nivelul ăsta?”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB - DINAMO 3-2. Ilie Dumitrescu s-a enervat în direct la TV după Derby: „Pe bune?! Eu nu suport asta!” » Ce jucător a criticat vehement
Andrei Miron și Deian Sorescu la faza golului de 2-2 // FOTO: Captură Digi Sport

VIDEO Sărbătoare în vestiarul FCSB, după victoria din derby-ul cu Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2:

+34 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Mihai Stoica și Cosmin Contra, conflict la vestiare + Portarul lui Dinamo, reacţie extremă la adresa antrenorului de la FCSB

Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
10157003984512493
Catalin Ionut  •  04 Octombrie 2020, 14:05

Sunt genul care se abține de la comentarii,dar cu tot respectul,Ilie Dumitrescu a avut câteva meciuri bune la nationala si acum tot il invita la digi sa comenteze meciuri.Este nepotrivit caci nu este imparțial si sfidează multe situații vizibile cu ochiul liber ca si cum ai spune ca alb este negru.Penibil domnul Ilie Dumitrescu.Andreea Marin sigur s-ar descurca mai bine ca el.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  04 Octombrie 2020, 13:10
Postat de tb96 pe 04 Octombrie 2020, 12:04

Barcelona, ***

Molevotec cate puncte a castigat Dinamo in partida de aseara ? Au fost derbyuri in trecut, in care FCSB sau Steaua au domnat o copios pe Dinamo si au ratat cu carul iar Dinamo castiga ba cu 2-1 , ba cu 3-2 ! Aseara nu a fost vorba de asas ceva, meciul fiind unul ecilibrat , poate cu o tenta de dominare dinamovista pe fondul lipsei de antrenament al fcsb-istilor chinuiti de acest virus nenorocit, insa nu conteaza cum joci, ci conteaza sa castigi pt. ca meciurile se castiga ! FCSB merita cu atat mai multe felicitari deoarece si i atari conditii a reusit sa castige in fata lui Dinamo ! Ma intreb cat era scorul daca FCSB nu era lovita de coronavirus ???!!!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  04 Octombrie 2020, 13:02

Meci dinamic in care FCSB a fost echipa mai tehnica , mai experimentata, in schimb Dinamo a fost mai proaspata fizic, chestiune normala tinand cont de marile probleme ale FCSB ului cu pandemia.Arbitru a dat doua penaltyuri foarte usor, insa sunt circumstante de acordare a penaltyului la ambele faze. Insa, dupa aspectul general al jocului un scor egal ar fi fost mai just !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează