FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 4-0

Ilie Dumitrescu s-a luat de Gigi Becali în direct la TV: "Să fie sănătos dacă nu vrea să înțeleagă! A făcut cea mai mare greșeală"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 11:06

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a criticat lipsa unui preparator fizic pentru jucătorii tineri ai celor de la FCSB, dar și a unuia ca Thomas Neubert pentru fotbaliștii de la prima echipă.

" Gigi Becali investește foarte mult în salarii, în jucători și în transferuri, dar nu pune un preparator fizic care să lucreze cu cei de la academie. Este păcat. Acești jucători trebuie să aibă o pregătire bună când intră în meciurile din Liga 1. Dar nu sunt pregătiți nici cei din Liga 1.

Thomas Neubert a reprezentat o referință pentru fotbalul românesc. Ne-am bătut cu Chelsea trei reprize și am eliminat-o pe Ajax după perioada de întrerupere a sezonului. Dacă Gigi nu vrea să înțeleagă, să fie sănătos! A făcut cea mai mare greșeală că l-a lăsat să plece pe Neubert! Eu l-aș fi păstrat în club. De ce nu iei unul de la Ajax? Îi dai 15-20.000 de euro pe lună unui olandez", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Note GSP: nu Gnohere a fost cel mai bun jucător de pe teren! Cine s-a remarcat în final FCSB + un fost dinamovist a fost cel mai slab

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
226628904800238
Reflector Sv  •  07 August 2018, 11:26

Acest individ Becali G. debitează numai tampenii , a profitat și a distrus Steaua , nu-l interesează decât banii luați prin diverse mijl. obscure........

paiazze
paiazze  •  06 August 2018, 19:34
Postat de polistul68 pe 06 August 2018, 13:18

Tot campionatul romanesc e asa...nici o echipa u e repgatita fizic...nu mai departe, l Viitorul....uita-ti-va la ce jucatori cresste aceasta echipa....Nedelcu, Coman, Tanase, ianis Hagi...toti arata parca manaca la nu stoiu ce cantina, si parca ieri s-au apucat de sport,,,

Asta sare in ochi la toti jucatorii astia. Ii ia vantul pe teren. Cum sa te bati tu pentru minge, cand sufla unul mai tare spre tine si te duci in cap?! Tanase ala, cel putin, zici ca n-a mai mancat de o luna... Unde in lumea asta mai vezi jucatori cu asemenea fizic tip acadea la un nivel (presupus) de top?

rocky2
rocky2  •  06 August 2018, 17:13
Postat de knuty pe 06 August 2018, 12:42

Sa aduca unul de etnie *** din neamul lui Dumitrescu!!!

Sau mai bine ciobanul sa aduca un sobor de preoti:)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează