FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Dumitrescu se implică în scandalul de la Dinamo: "De acolo au început toate problemele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 18:20

Fostul mare jucător Ilie Dumitrescu a comentat scandalul de la Dinamo, dintre antrenorul Florin Bratu și Dan Nistor. 

"Toate problemele au început de când Mahlangu a fost lăsat să plece peste noapte. Pleacă Mahlangu, imediat vine ofertă şi pentru Nistor. Dacă Steaua plătea 1 milion şi Qaka, se rezolva şi cu Nistor.  Eu cred că el şi-a manifestat dorinţa de a pleca. El nu e dinamovist sută la sută, nu a crescut acolo. Nu e ca Marius Niculae, Hîldan sau Florentin Petre.

Eu cred că de acolo au plecat tot ceea ce înseamnă problemele de la Dinamo. Dacă Steaua se califica cu Rapid Viena, se realiza şi transferul acesta", a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport .

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Septembrie 2018, 02:27

Nistor e un bun jucator de fotbal, mai bun decat jumatate dintre jucatorii de la fcsb, il cred si il inteleg ca banii de la cioban sunt tentanti,dar asta demonstreaza ca nu are sufletul 100% pentru Dinamo si iarasi il inteleg,el nu e crescut in curtea lui Dinamo! Daca boul de Negoita ar sti ce vrea sa faca ,il lasa sa plece la FCSB, lua si bani,lua si un jucator considerat bun chiar daca erau probleme cu fanii. Acum nu are nici un nici alta si in plus Nistor,cu gandul la banii oierului nu mai vrea sa joace in aceleasi conditii.Mi-ar parea rau a Nistor sa o ia in freza.Si daca nu revine la sentimente mai bune,cred a asta se va intampla!!!

jackryan
jackryan  •  22 Septembrie 2018, 21:35
Postat de gerula.xi pe 22 Septembrie 2018, 19:33

Pariu ca n-ai mai mult de 17 ani.

Pariu ca ai ^^seapca ^^ rosie (decolarata )

vladut12
vladut12  •  22 Septembrie 2018, 20:58

Dinamo retrogradează din păcate. Vorbiți de Steaua sau de CFR baieti!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează