FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

Ilie Dumitrescu, nedumerit de tripla-schimbare făcută de FCSB la pauză: „Gigi, n-ai fost inspirat”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 00:11 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 00:59

FCSB a pierdut meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1, după ce la pauză au fost efectuate 3 schimbări în tabăra roș-albaștrilor.

În mod surprinzător, având în vedere că scorul la pauză era 0-0, FCSB i-a înlocuit pe Denis Haruț, Gabriel Simion și Florinel Coman la pauză. În locul celor trei au intrat Iulian Cristea, Ovidiu Perianu și Ante Vukusic. 

Ilie Dumitrescu: „Coman poate aduce un plus în orice moment”

La finalul meciului, Ilie Dumitrescu a comentat tripla-schimbare a liderului Ligii 1 și a criticat în special înlocuirea lui Florinel Coman. Totuși, fostul mare fotbalist nu a știut cui să îi atribuie „meritele” înlocuirilor, antrenorului Toni Petrea sau finanțatorului Gigi Becali, cunoscut pentru imixtiunile sale în cadrul echipei. 

„N-am înțeles cele trei schimbări de la pauză. Cei trei intrați nu au adus nimic. Nu am înțeles de ce Vukusic în locul lui Coman. În cel mai rău caz, dacă vrei să joci cu atacant central, cu număr nouă, sacrifici un mijlocaș, îl retragi pe Tănase, dar nu pe Coman. Chiar și un mijlocaș la închidere, să joci cu Olaru și cu Oaidă mai retrași, dacă vrei.

Clinceni a reușit să intre în careul advers doar prin faze fixe în a doua repriză. În rest, s-a apărat cu agresivitate și a cedat deliberat terenul, cu o limită în exprimarea pe faza ofensivă. În loc să-l retragi pe Tănase, să joci cu Coman la locul lui, care poate aduce un plus în orice moment, și să ai și număr nouă... 

Poate a fost un mesaj pentru el, dar nu-l dai așa, să te joci cu rezultatul. Poți să dai mesajul altfel, să vorbești cu el în privat, dacă nu îți convine ceva în exprimarea lui. Haruț cu Cristea niciun plus, Simion cu Perianu la fel. Repet, nu am înțeles schimbările. Toni Petrea, sau mă rog, dacă le-a făcut-o Gigi, nu a fost inspirat...”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”

Clasament Liga 1:

FCSB - Clinceni 0-1 // Toni Petrea: „S-a exagerat cu acțiunile individuale”

Citește mai multe știri despre FCSB - Academica Clinceni:

Toni Petrea își pune vedetele la punct: „Pe mine mă interesează punctele! Abuz de acțiuni individuale, n-am mai jucat fotbal după ce am luat gol”

Faze controversate în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Verdictul lui Ion Crăciunescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
cneius
cneius  •  08 Februarie 2021, 17:56

Corect!

dansy
dansy  •  08 Februarie 2021, 15:47
Postat de sibman pe 08 Februarie 2021, 15:11

Cei 3 jucatori au fost schimbati la pauza pentru a fi menajati in perspectiva meciului cu Hermannstadt.

Da asa este Hermanmstadt este o echipa formidabila si trebuie sa-ti menajeji jucatorii.Bai prostilor nu vedeti mana oierului in aceste schimbari caraghioase?

sibman
sibman  •  08 Februarie 2021, 15:11

Cei 3 jucatori au fost schimbati la pauza pentru a fi menajati in perspectiva meciului cu Hermannstadt.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează