FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, DE LA 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie, nu citi! Exerciţiu de imaginaţie: Steaua pierde la Cluj, Stan demis. Ce va urma?

Ilie Stan poate fi demis dacă pierde cu U Cluj
Ilie Stan poate fi demis dacă pierde cu U Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 14:40

Ilie Stan îşi joacă postul la meciul de azi, contra Universităţii Cluj. Dacă Steaua va pierde, Gigi Becali va demite antrenorul, probabil la TV, şi va trebui să se decidă repede pe cine pune în loc

Dacă-l dă afară pe Stan, Gigi Becali ajunge la 18 antrenori demişi de cînd a devenit patron al Stelei. Zilele trecute s-a vorbit de Stoichiţă şi Reghecampf ca variante de înlocuire.

Finanţatorul Stelei şi-a mărturisit admiraţia pentru stilul de joc pe care Reghe îl imprimă echipei: "Îmi place Chiajna. Pasează de zici că-i Barcelona".

Dacă învinge la Cluj, Steaua se va apropia de liderul Dinamo la 6 puncte. Dar în cazul unei înfrîngeri, va începe din nou circul căutării unui nou antrenor pentru Tănase şi colegii săi.

Cum l-a enervat Stan pe Gigi
Stan a ajuns să fie ameninţat cu demiterea în urma unor declaraţii pe care le-a făcut la emisiunea "Fotbal Club", pe Digi Sport. "Pe ăsta n-o să-l mai am niciodată la inimă!", a reacţionat Becali cînd l-a auzit pe Ilie plîngîndu-se de neplata unor salarii şi de lipsa banilor pentru un cantonament în Olanda înaintea returului cu Twente. Gigi l-a iertat, dar a urmat o perioadă în care a numit primul "11" pentru viitorul meci în direct la TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
tachebacanu
tachebacanu  •  12 Martie 2012, 17:56

Doamne! fa dreptate si bate-i,sa vedem pe toti acesti ziaristi cum gasesc ei,la comanda Gigi,fel si fel de scuze,incepand cu:n-au avut efectiv complet,arbitraj partinitor si dusmania Gigi cu Sandu si Mitica,si mai gasescei ca unde-s bani nu-i tocmeala!

hanmocar
hanmocar  •  12 Martie 2012, 17:50

Ia fa tu un exercitiu de imaginatie, si ia-o in gura cum ia porcu' dovleacu' !

milirom76
milirom76  •  12 Martie 2012, 16:57
Postat de sibelius pe 12 Martie 2012, 15:55

Stoichita a fost aproape de titlu cu o echipa de rebuturi si cu publicul care mai mult l-a incurcat.

Asa este. Stoichita a terminat pe locul III daca nu ma insel eu cu fotbalisti precum Parpas, Jelev, Gora Tall,Toja. Stoichita a fost un antrenor bun pentru Steaua,a luat si un campionat in 1998. Asa ca nu mai radeti de Stoichita. Eu cred ca e mai bun decat Ilie Stan.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează