FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 1-2

De ce nu a stat Ilie Poenaru pe bancă la Rapid - Gaz Metan 1-2: „De asta am vrut să stau mai sus”

Ilie Poenaru (44 de ani) a câștigat primul meci de la semnarea contractului cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, contra Rapidului. +21   FOTO
Ilie Poenaru (44 de ani) a câștigat primul meci de la semnarea contractului cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, contra Rapidului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 23:36 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 23:44

Ilie Poenaru (44 de ani) a câștigat primul meci de la semnarea contractului cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, contra Rapidului. 

„De multe ori se creează un șoc, alteori nu. Astăzi impactul a fost bun. Trebuie felicitați jucătorii, a fost victoria lor în totalitate. În afara unor analize și un antrenament la care eu nici nu am participat, doar am transmis ce trebuie să facă, este munca lor. 

Îi felicit pentru cum s-au comportat, pentru atitudine. Le-am spus că trebuie să creadă. Am găsit aici un grup minunat, care își dorește foarte mult. Aveau și ei un blocaj mental, erau temători. Să sperăm că vor intra lucrurile în normalitate. Astăzi nu am arătat cum îmi doresc, sunt multe probleme de rezolvat.

E clar că am încercat să punem la punct anumite lucruri. Am vrut să stau mult mai sus astăzi, să văd exact problemele pe care le avem, pentru a le regla cât putem de repede. Urmează și meciul de Cupă, apoi cu Sepsi”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport. 

Am fructificat șansele pe care le-am avut. Mister ne-a dat un șoc, ne-a așezat mai bine din punct de vedere tactic. A contat foarte mult, parcă jucam un pic blazați, fiecare juca ce voia. Acum ne-a pus în poziție, am respectat planul tactic. E un restart cu siguranță! 

Vrem să jucăm fotbal mai bine, azi am jucat mult cu minge lungă, Am câștigat împotriva unei formații care va prinde play-off-ul, cred eu. Ne pare rău dacă am făcut vreun gest provocator la adresa lor. Dar a fost o victorie importantă pentru noi. Cred că arbitrajul a fost corect, nu am nimic de reproșat.
- Ronaldo Deaconu, mijlocaș Gaz Metan 

Incident provocat de fani la Rapid - Gaz Metan 

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon.

Fanii Rapidului au venit într-un număr important și la disputa cu Gaz Metan Mediaș, de pe Arena Națională. În minutul 63, s-au dat însă în spectacol și au dus la întreruperea partidei.

Nemulțumiți de o decizie a „centralului” Lucian Rusandu, fanii rapidiști au aruncat cu mai multe obiecte spre suprafața de joc. Printre sticle și pahare s-a numărat și o petardă. Obiectul pirotehnic a explodat foarte aproape de Yuri Matias (26 de ani), fundașul central al Gazului, cel care marcase primul gol al partidei. 

Brazilianul s-a resimțit, s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de intervenția medicilor. În jurul său s-a creat un mic meleu, după ce Belu-Iordache a încercat să îl ridice cu forța. Partida a fost întreruptă aproape 3 minute. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FIFPro dă block României: „Nu mai mergeți să semnați în această țară!"

FOTO Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de like-uri după gestul „câinilor”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
520143398153430
Pavel Radu  •  18 Septembrie 2021, 09:35

Ați dat lovitura ! Ați înlocuit un antrenor cu licența UEFA Pro, obținută la Coverciano, doctorat în fotbal, cu unul cu postliceala ! Chiar nu aveți curajul să spuneți ca l-ati lucrat ordinar pe Teja ( fotbaliști și conducători )?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează