FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Problemele de la club pot aduce și o schimbare de antrenor în Liga 1: „E clar că voi spune «stop!»”

Articol de , - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 20:34 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 20:38

Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan, a comentat demisia președintelui Valentin Iordănescu. 

Gaz Metan Mediaș se dezintegrează. Fotbaliștii sunt neplătiți de 5 luni, după cum a dezvăluit Ronaldo Deaconu, mulți au plecat, alții așteaptă să devină liberi, iar Valentin Iordănescu, cel în care își puseseră toate speranțele, a părăsit corabia. 

Dinamo a rezolvat transferul #3: „L-am luat, vine duminică!”
Dinamo
Dinamo a rezolvat transferul #3: „L-am luat, vine duminică!”

Ilie Poenaru a fost prezent astăzi la meciul amical pe care UTA l-a câștigat împotriva gabonezilor de la AS Pelican, scor 2-1. La final, antrenorul medieșenilor a vorbit despre situația complicată pe care o traversează echipa lui. 

VIDEO Ilie Poenaru, despre problemele de la Mediaș: „Atunci voi spune «stop!»”

„Știam, m-a anunțat. Am avut, și am încă, o colaborare foarte bună cu domnul președinte. Din păcate, eu nu sunt în măsură să comentez. Dânsul știe mai bine de ce a făcut asta. Cred că e cel mai în măsură să vă spună. 

Noi, din ce știm, din ultimele discuții avute cu factorii locali, lucrurile se vor rezolva. Probabil dânsul știe mai multe, eu sunt în cantonament, nu știu exact ultimele lucruri. Probabil voi afla și eu exact despre ce este vorba și voi știi exact ce se va întâmpla”, a spus Ilie Poenaru. 

Întrebat cât va rezista în actualele condiții de la Mediaș, Ilie Poenaru a răspuns: „Nu vreau să ajung în situația de la Clinceni. Dacă ajung, e clar că voi spune «stop!»”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gazeta a avut dreptate » Stoican a confirmat calvarul lui Iliev: „A primit 400 de mesaje, amenințări”

Istvan Kovacs e cel mai delegat arbitru din Liga 1, dar și cel mai slab! Cine este surpriza plăcută a campionatului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează